2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:30

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice svůj první zápas v sezóně zvládly


Branky


15

Žichovice dnes odehrály svůj první zápas v nové sezóně, jelikož jejich první zápas se Starým Plzencem byl odložen z důvodu karantény plzeneckého týmu. Dnes tak zažily vydřený start proti rezervě Rokycan a uvidíme, zda budou znovu aspirovat na postup do vyší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Motl

Utkání začalo opatrně a Rokycany zařadily spíše defenzivní převod. Domácí si postupem času vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale proměněná byla až ta ve 20. minutě. Po pohledné kombinaci se na straně dostal k míči Říha, který zvedl hlavu a přesně namířil přihrávku na nabíhajícího Jiřího Motla. Ten už se zakončením neměl problém - 1:0. Hosté se snažili odpovědět hned po přestávce, ale jejich velmi zajímavé šance branku nepřinesly. A tak otěže hry převzali do poločasového hvizdu opět domácí. Deset minut před poločasem stačil ještě za hru rukou, kousek za hranicí svého pokutového území, obdržet Wohlmuth žlutou kartu. Z následné standardní situace ale domácí nic nebezpečného nevymysleli.

Krejčí vstřelil pojistku

Druhý poločas začal, jak skončil první. S územní převahou hráli lépe domácí, kteří určovali tempo hry. Žlutý kartónek za faul obdržela i nová posila Žichovic, Jan Havel, který přestoupil z divizního Mýta a futsal hraje za ligový Interobal Plzeň. Své působení v novém týmu se mu ale i přes žlutou kartu velmi povedlo. Žichovice se stále častěji dostávaly na dostřel branky, pojistka se ale povedla vstřelit až v 72. minutě. Za obranu hostů byl šikovně vyslán Karel Krejčí, který si tváří v tvář Wohlmuthovi poradil. Následně se zápas už jen dohrával, oba týmy prostřídaly a brankáři už byli vesměs bez ohrožení. Domácí tak připisují první body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: Rokycany přijely s defenzivní taktikou, což si myslím, že jim hodně uškodilo. Po naší brance mohli skórovat, což se naštěstí nestalo a do konce zápasu už se v útoku k téměř ničemu nezmohli. Myslím, že k nám jeli s přílišným respektem, namísto, aby hráli to, co umí.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - D. Staněk [-] , J. Motl [-] , O. Chalupa [-] (89. P. Rojík [-] ) , T. Hnídek [-] (89. L. Červený [-] ) , Š. Říha [-] (79. J. Krýsl [-] ) , K. Krejčí [-] , T. Jůda [-] , I. Butnaru [-] (75. J. Volf [-] ) , D. Žáček [-] , J. Havel [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - D. Holek [-] , J. Drábek [-] (79. M. Hubert [-] ) , M. Chmelíř [-] , J. Klír [-] , D. Hájek [-] (66. D. Kulle [-] ) , J. Lev [-] , O. Varga [-] , T. Pliml [-] , R. Pražský [-] (85. N. Bittera [-] ) , M. Drábek [-]

ŽK: 56. J. Havel - 34. M. Wohlmuth .
Hráči zápasu: J. Motl , J. Havel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAČMER Marek - KASTL Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žichovice doma moc neztrácejí a neztratí ani tentokrát, i když to pro ně bude první ostrý zápas v sezóně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích