Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:15

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarina rozstřílel Kaznějov


Branky


19

Druhé kolo 1.A třídy bylo výživné na střelce. A v Bělé se o víkendu zrodil také jeden slušný výkon. Pavel Jarina stihl za poločas pěti brankami rozstřílet Kaznějov, který se z toho ještě dnes vzpamatovává.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Jarina

První poločas zápasu nelze hodnotit jinak, než "one man show". Pavel Jarina se postaral, i za pomoci jeho týmu, o pět úvodních branek v zápase, což téměř do konce poločasu znamenalo vedení domácího celku 5:0 a soupeř byl zralý na ručník. V závěru se ale zvládl prosadit Jan Vondráček a s následným hvizdem se odcházelo do kabin za, pro domácí, příjemné poločasové děkovačky diváků.

Sprcha nepomohla

Do druhého poločasu nastoupili hosté v úplně jiném rozpoložení a na hřišti to bylo znát. Ale na výborně nalazené domácí to nestačilo. Kaznějovští korigovali do konce zápasu pouze brankami již zmíněného Vondráčka v 73. minutě a v 88. minutě kapitánem Václavem Píclem. Více se hostům nepodařilo Bělou dohnat a domácí tak mohlli slavit zasloužené body.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér hostů: Z naší strany zcela nepovedený zápas. Ve všech aspektech jsme byli horším týmem. Nebojovali jsme, nehráli jsme, prostě jsme utkání nezvládli. Soupeř byl jednoznačně lepší a přehrál nás ve všem.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , D. Frank [-] (85. R. Černý [-] ) , M. Šinál [-] , V. Landrgott [-] (46. P. Horák [-] ) , L. Černý [-] , J. Malý [-] (73. P. Cingroš [-] ) , J. Brejcha [-] , M. Blacký [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - J. Gajdošík [-] (46. V. Vašíček [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] , T. Jung [-] , M. Tichý [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] , V. Pícl [-] , M. Vondráček [-] (46. M. Polívka [-] )

ŽK: 34. M. Tomášek , 91. P. Cingroš - 26. J. Kopač , 74. O. Běhounek .
Hráči zápasu: P. Jarina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEK Adam - MIČAN Jan, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté si s Bělou poradí, ale budou to mít těžké.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů