Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 13:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín svému soupeři nedal šanci


16

Svéradice jely do Plzně s taktikou nelovit míč ze sítě každou chvíli, zejména aby se neopakoval výsledek z prvního kola minulé sezóny, kdy Petřín vyhrál na domácí půdě 15:1. Záměr se povedl pouze napůl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dlouho odolávali, ale jejich tvrz nakonec padla

Svéradice minulou sezónu bojovaly o udržení v druhé nejvyšší krajské soutěži a přerušení sezóny jim, jako týmům v podobné situaci, přišlo vhod. Nicméně do nové sezóny lehce posílily a chtějí pomýšlet na zisk více bodů. Do Petřína však nejeli jako favorité a od prvních minut to bylo znát. V podstatě všichni hráči Svéradic se snažili od prvních minut bránit náporu mladých fotbalistů z Petřína. Poměrně dlouho se to dařilo, ale nakonec byla po čtvrt hodině hry hostující obrana přeci jen prolomena. V rozmezí dvou minut se trefili KotěšovecJ. Vodrážka, který o patnáct minut později přidal svou druhou branku v zápase. Hosté další útočné choutky domácích ubránili a do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

Vodrážka, jako první v soutěži, dovršil hattrick

Zápas pokračoval, tam kde započal. Většinu času měli na nohou míč hráči z Petřína. I když se hosté několikrát ocitli na dostřel branky, dokonce i nějakého přesného zásahu, štěstí v zakončení jim nepřálo. Zato domácím ano. Do konce zápasu se postupně trefili BednářFikrle a potřetí v zápase i J. Vodrážka, který jako první v nové sezóně 1.A třídy vsítil hattrick. Osm minut před koncem základní hrací doby ještě přesně zamířil Kordík a domácí tak mohli slavit výhru 7:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Zápas byl z naší strany jednoznačný i když hosté hráli lépe, než minulou sezónu. S výsledkem jsme spokojení, ale hra nebyla úplně nejlepší. Myslím, že umíme hrát lépe.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Do Plzně jsme jeli s vědomím, že budeme pod velkým ofenzivním tlakem mladých běhavých hráčů, který se budeme snažit odrážet. O přestávce jsem klukům říkal, že ač byl prozatímní výsledek 3:0, že jejich hru chválím, jelikož na hřišti nechávali vše. Bylo to pro nás velmi náročné utkání a já týmu děkuji za bojovnost a obrannou snahu.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - D. Voves [-] , J. Vodrážka [-] , J. Krystl [-] (23. P. Řezníček [-] ) , M. Fikrle [-] , J. Tětek [-] (46. J. Levý [-] ) , L. Kotěšovec [-] , P. Škarda [-] , P. Bednář [-] , M. Trojovský [-] (46. M. Černický [-] ) , M. Kordík [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - F. Nováček [-] , M. Hájek [-] , L. Pícka [-] , M. Petrášek [-] , T. Nesveda [-] , R. Kába [-] , M. Hrubeš [-] (60. P. Chládek [-] ) , M. Chaloupka [-] , M. Heimlich [-] , V. Brůha [-]

ŽK: 67. M. Kordík - 32. M. Petrášek , 44. M. Chaloupka , 58. F. Nováček .
Hráči zápasu: J. Vodrážka , P. Bednář .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - BUREŠ Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, hosté mladému mužstvu domácích nebudou vůbec stíhat a pojedou domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích