0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice vyloupily Košutku


Branky


16

Poslední dvě vzájemná utkání dopadla se skóre 1:0 a 1:4, kdy si každý tým uhájil na svém hřišti své body. Za deštivého počasí však hosté předvedli kvalitnější vykoná a i přes zajímavé šance domácích odvážejí všechny body za výhru 0:4 na sever rokycanska. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polášek koordinoval útok hostů

Hosté od prvních minut na svého soupeře vlítli a dlouho jej nepustili k zakončení. Po několika pokusech k ohrožení branky Košutky, se k míči na hranici šestnáctky v 11. minutě dostal Polášek, který svou slabší nohou přesně umístil k levé tyči. Domácí brankář se natahovat marně. Košutka chtěla rychle odpovědět, ale přechod do útoku se jí moc nedařil. Domácí hrozili zejména po standardních situacích, které se snažila hostující obrana odrážet, avšak po sérii centrů se k povedené hlavičce dostal T. Pekník, který ovšem trefil pouze tyč. Následné polevení domácích radničtí opět využili. Po stažené křižné nahrávce se k míči dostal Habr a ač si Frýdl na míč sáhl, střela byla dostatečně razantní, aby míč doputoval do sítě.

Fotbal byl pohledný z obou stran, domácí si navíc vynutili několik standardních situací kolem pokutového území, když za fauly byly zároveň potrestání žlutou kartou Huttr Aubrecht. Centrované míče však pokryla vysoká obrana hostů, případně ještě vyšší výskok Voláka. A když svůj volej přesně neusměrnil radnický Svoboda, šlo se do kabin za stavu 0:2 pro hosty. 

Svoboda dvakrát vsítil, Volák podržel

Radničtí pokračovali, kde začali. Přesnými kombinacemi provětrávali domácí obranu a v navýšení jejich vedení jim skvělými zákroky bránil domácí Frýdl. V 55. minutě se však skóre měnilo. Po závaru v pokutovém území Košutky se k centru z pravé strany dostal Fencl, jehož míč přeletěl i brankáře a do sítě jej usměrnil Svoboda. Domácí se nicméně dostali do tempa a brankář Volák měl s množstvím centrů a náběhů do vápna plné ruce práce. A když v největší šanci domácích pohořel nadvakrát Rolko na brankáři hostí, přišel další trest. Z nepovedené rozehrávky rohového kopu se do náběhu za obranu dostal Polášek, který perfektně našel Svobodu, a ten už uklízel míč do prázdné brány - 0:4. V podobné situaci se o pár minut ocitl i Huttr, ale jeho premiérovou trefu za Radnice překazil odmávaný ofsajd. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas - kapitán domácích: Na zápas jsme se strašně těšili. Pauza byla opravdu dlouhá. Zápas hodně ovlivnil první vstřelený gól. Hosté pak velmi dobře bránili, dobře řešili brejkové situace, měli to propracované a byl v tom vidět systém. My jsme mohli vyrovnat, ale náš kanonýr Pekník trefil pouze tyč. Po naší velké chybě jsme obdrželi druhý gól a do druhého poločasu šli s dvougólovým mankem. Snažili jsme se to otevřít a hrát na riziko, což hosté potrestali dalšími dvěma brankami. Prohra 0:4 doma není nejlepší vstup do sezóny, ale potlačíme tu kárku dál. Vyzdvihl bych, že zápas se odehrál v bojovném duchu, ale zároveň fair play. Hostům gratuluji k zaslouženým třem bodům. My jsme alespoň oslavili návrat mistráků zpět na Košutku a vypili tolik becherovky, že mám ještě teď ze žaludku herbář.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st. - trenér hostů: Na první mistrovské utkání jsme se dokázali dobře připravit. Hráli jsme soustředěně a ve všech směrech aktivně. Kolektivní výkon a zasloužená výhra na hřišti pracovitého soupeře.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - K. Liška [-] , J. Kalaš [-] (86. P. Sobotka [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] (86. T. Krejčí [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (78. D. Triner [-] ) , J. Hemzáček [-] (77. M. Navrátil [-] ) , F. Fikar [-] (46. J. Chabr [-] ) , M. Primas [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - M. Svoboda [-] (84. V. Melich [-] ) , L. Aubrecht [-] (84. M. Spěváček [-] ) , L. Brož [-] , M. Habr [-] (72. T. Kroc [-] ) - Š. Huttr [-] (88. O. Seget [-] ) , F. Polášek [-]

ŽK: 51. J. Pekník , 87. J. Chabr - 33. Š. Huttr , 39. L. Aubrecht , 87. L. Brož .
Hráči zápasu: J. Volák , F. Polášek .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Pressl Václav - BUREŠ Jiří, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu, kde budou vynikat oba gólmani.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích