Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov si doma body pohlídal a poslal Luby domů s prázdnou


16

Na hřišti v Kaznějově se opakovala historie. Domácí v prvním kole, shodně jako minulý rok, vyprovodili hosty poměrem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladík Višňovský načal soupeře

Již v 8. minutě se rozvlnila síť za brankářem Hromadou, který nestačil na střelu z hranice vápna debutujícího dorostence Višňovského. Jeho příspěvek do domácí kasy asi nebude malý. Na další branku se nemuselo čekat dlouho, ale domácí tři gólovky zahodili jak slupky od banánu. Smůlu protrhl až Tichý, který ve 26. minutě po rohovém kopu navýšil vedení na 2:0, aby o tři minuty později z podobné zkrumáže před lubskou brankou vše prostřelil Běhounek. Hosté stačili odpovědět pouze ze standardní situace, kdy se přesně trefil Šleis - 3:1.

Bojovnost vyhovovala více domácím

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a začala se více kouskovat. Že se jednalo o bojovné utkání ukazuje také statistika žlutých karet. Za celý zápas bylo skóre řlutých karet v poměru 2:5, což zřejmě poukazovalo na frustraci hostů. Do konce zápasu už se zdálo, že se skóre nezmění. Ale v posledním kopaném rohovém kopu domácích se nejvýše vyšponoval Běhounek a završil tak výsledek na konečných 4:1 - stejně, jako tomu bylo v úvodním kole minulé sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér domácích: Vstup do sezóny po nevydařené přípravě se nám vyvedl. V bojovném zápase jsme byli v prvním poločase jednoznačně lepším týmem. Ve druhé půli už se hra vyrovnala. Vybojované utkání a zasloužené tři body.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Tichý [-] (87. J. Gajdošík [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , V. Višnovský [-] (72. M. Polívka [-] ) , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] , V. Pícl [-] , M. Vondráček [-] (56. J. Valenta [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - P. Čipera [-] , J. Skýpala [-] (63. J. Jirotka [-] ) , K. Křížek [-] , P. Voráček [-] , V. Mańas [-] , J. Havlíček [-] (71. L. Janda [-] ) , T. Votava [-] , K. Šleis [-] , T. Bureš [-] , A. Čížek [-]

ŽK: 34. M. Tichý , 59. J. Vondráček - 39. V. Mańas , 41. J. Skýpala , 41. P. Čipera , 48. T. Bureš , 66. A. Čížek .
Hráči zápasu: J. Kopač , V. Pícl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hodek Jakub - BOGDAN Gabriel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Domácí na výborném pažitu vyhrají a potvrdí roli černého koně soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích