O. Lang 31.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka Rokycan rozhodla


Branky


31. O. Lang
17

Sušice si v přípravných zápasech počínala velmi zajímavě a její cíl do nové sezóny jistě není boj o záchranu. V Rokycanech ale jejich bojovný výkon na domácí rezervu nestačil a po prohře 1:0 se domů vracela s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany využily počáteční převahy

Na rokycanském stadionu se za příjemně fotbalového počasí sešlo 110 diváků, kteří se fotbalem jistě dobře bavili. Nicméně moc branek v zápase nakonec vidět nebylo. Domácí začali s velmi ofenzivní hrou tlačit soupeře do vápna, čímž si vytvořili několik zajímavých šancí. Jen jediná z nich se ale podařila proměnit. Ve 31. minutě přesně zakončoval Lang. Sušice se snažila využívat rychlého přechodu do otevřené obrany domácích, kteří nechávali skulinky právě při své vysoce ofenzivní hře. Do přestávky se ale skóre už nezměnilo.

Neproměněné šance hosty hodně mrzely

Rokycany se i po pauze snažily hrát ofenzivní fotbal, ale s přibívajícím časem se do hry dostávali i hosté. Vytvořené šance však nebyly proměněny, a to ani po Budilem nastřelené tyči, nebo když Faraon z blízka jen přestřelil. I když se domácí snažili uklidnit hru další vstřelenou brankou, ani jim štěstí nepřálo a zápas tak skončil rozdílem jediné branky, vstřelené již v prvním dějství.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Snažili jsme se hrát velmi ofenzivní fotbal se zapojením i krajních obránců do útoku. V zápase jsme byli fotbalovějším a aktivnějším týmem. Soupeře ale musím pochválit za jeho nasazení a chytrý přechod do naší otevřené, kdy několikrát zahrozil po rychlém přechodu do útoku. Zápas skončil dle mého názoru naší zaslouženou výhrou. Je škoda, že jsme hlavně ve druhém poločase nevyužili další šance, aby se utkání dohrálo v klidu, bez zbytečné nervozity o konečný výsledek. Vyzdvihnout musím nejen Ondru Langa, ale všechny hráče, kteří se na hřišti snažili odevzdat vše.

TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu hostů: V zápase nám chyběl zkušený útočník, který by dokázal být ve správný čas na správném místě. Naši mladíci tyto zkušenosti zatím sbírají. V prvním poločase byli domácí lepší a po jedné z našich chyb v obranném postavení vstřelili jedinou branku zápasu. Franta Míček pak už po zbytek zápasu tolik práce neměl. S blížícím se koncem zápasu jsme soupeře dostávali pod tlak, ale své šance jsme nevyužili. Byla to škoda, nehráli jsme špatně.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - O. Lang [-] , J. Drábek [-] , F. Stejskal [-] (59. R. Pražský [-] ) , D. Lehký [-] (80. D. Kulle [-] ) , D. Kroc [-] (46. K. Bouše [-] ) , T. Pliml [-] , D. Holek [-] , T. Denk [-] (43. D. Hájek [-] ) , M. Drábek [-] (59. J. Lev [-] ) , J. Klír [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - M. Kramár [-] , O. Míčka [-] , M. Budil [-] , Š. Krůs [-] , T. Klíma [-] , C. Faraon [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 59. D. Hájek , 83. J. Klír - 83. T. Marek , 86. F. Míček .
Hráči zápasu: O. Lang .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích a myslím, že se sušický gólman nebude nudit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích