Kralovice slaví, body zůstaly doma


Branky


18

Zajímavé utkání se v sobotní dopoledne odehrálo v Kralovicích. Pěkný fotbal "nahoru dolu" rozhodl pár minut před koncem Lavička a zajistil tak tři body pro domácí mužstvo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahá pilku

Úvod zápasu patřil jednoznačně domácím. Do svého soupeře se zakousli a hned v 10. minutě rozvlnil síť za hostujícím brankářem Lavička. Než se hosté stačili oklepat, lovil se sítě brankář T. Jarina další míč, a to po úspěšném zakončení M. Bulína. Kralovice tak už v 16. minutě vedly 2:0. Ovšem možná přílišná spokojenost domácích vedla k umožnění větší kombinace bělským fotbalistům. Ti pomalu přebírali otěže hry a ještě než se na světelné tabuli rozsvítila dvacátá minuta, snižoval P. Jarina na 2:1. Následná přetahovaná byla až do poločasového hvizdu bez využitých šancí, a to včetně zahozené penalty, kterou Blacký poslal vedle týče. 

Koncert neproměněných šancí

Po přestávce jako by se nic nezměnilo. Líbivý fotbal však dokázali využít hosté, kteří v 66. minutě srovnávají stav utkání na 2:2. Střelcem branky se stal Brejcha. Jak se blížil konec zápasu, přibývalo tvrdosti a boje o každý metr, ale nikterak zákeřnoti, kterou by byl nucen rozhodčí Smitka řešit karetními tresty. Hosté byli aktivnější, ale ani jednu ze zhruba pěti vyložených šancí neproměnili. Úřadoval domácí brankář. Bohužel pro hosty, v 86. minutě přesně umístil míč do šibenice Lavička a jelikož se o pár minut později pouze žlutilo na obou stranách - Sládek Tomášek - vypukly po konečném hvizdu v domácí kabině oslavy plného počtu bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Martin Kůsa, hráč domácích: Po prvních 15 minutách jsme vedli 2:0 a vypadalo to velice dobře. Poté se ovšem podařilo hostům snížit a zatlačit nás. V druhé půli hosté vyrovnali a stále na naši defenzívu tlačili. Pak ovšem skvělou ranou z dálky nás poslal do vedení Jan Lavička a vítězství 3:2 jsme již nepustili. Jsme rádi, že se nám povedl první zápas sezóny, který byl opravdu náročný.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Pro nás to byl smolný zápas. Ze začátku to pro nás vypadalo špatně, ale když jsme se dostali do tempa, byli jsme jasně lepším týmem. Škoda zahozených šancí. Dnes se ukázalo, že fotbal nemá logiku.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] - D. Hyneš [-] , J. Vlk [-] , M. Kulhánek [-] , P. Koča [-] , M. Bulín [-] , M. Kůsa [-] , L. Sládek [-] , O. Hurt [-] (72. D. Běláč [-] ) , P. Bulín [-] (66. P. Vrána [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] , J. Brejcha [-] (79. P. Cingroš [-] ) , M. Blacký [-]

ŽK: 88. L. Sládek - 88. M. Tomášek .
Hráči zápasu: J. Bodurka , J. Lavička .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: SMITKA Josef - KŘÍŽ Lukáš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2020 14:12
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ale rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích