1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný Körner dlouho držel pro Bolevec minimálně bod


Branky


35

Bolevec sbírá body poskrovnu a Černicím se mimo své domácí hřiště také moc nedaří. Domácí tak na vochovském hřišti hned na začátku vycítili čanci na možný bodový zisk. Ten však na konci zhatil Müller.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil Bolevci

Už ve 3. minutě mohl skórovat domácí Zítek, který po rohovém kopu pálil s přispěním teče těsně nad branku soupeře. Podle anglického pravidla, 3 rohy = 1 branka, se ale nakonec Bolevci brzy podařilo vsítit. V 6. minutě se do vzduchu po rohovém kopu pověsil domácí jednačtyřicátník Jan Pelnář a nůžkami vstřelil první branku zápasu. A Bolevec řádil dál. Po odraženém přímém kopu se k centru z otočky dostal Toman, který našel Jana Pelnáře, ale ten nikým nenapadán branku z 10 merů přestřelil. K další střele se odhodlal v 19. minutě Vísner, ale ani on mířil těsně nad. Černicícm se na těžkém terénu složitě kombinovalo, ale ke svým šancím se postupně také dostávaly.

Na konci 24. minuty byl ve vápně hostů k zemi sražen Šnaider a když se penalta nepískala, otočila se hra rychle na druhou stranu, kde se z rychlého protiútoku prosadil Petr Pechek a srovnal stav na 1:1.

Po této brance se hra srovnala, ale hosté při pokusech ohrozit domácí branku narazili na sice zraněného, ale velmi dobře chytajícího Körnera. Hra se více kouskovala drobnými fauly a do přestávky už se žádná větší šance neurodila.

Černice zamkly Bolevec na polovinu hřiště

Druhý poločas byl v jasné režii Černic. Ale při postupném útoku končil míč v hodně případech na všech částech těla Bolevecké obrany. Až v 59. minutě se do stoprocentní gólovky dostal Jakub Müller, ale jeho pokus zázračně bokem vyrazil Körner. Domácí brankář se do vzduchu pověsil i o minutu později, ale to bylo už po odpískání útočného faulu. V 63. minutě se znovu vytasil proti střele Egera, aby ještě následnou střelu hlavou od Pechka poslal do rohu. O minutu později znovu Körner vyrážel střelu Egera, tentokrát pod Pechkovo nohy, ale i s tím si napodruhé domácí brankář poradil. 

Po těchto šancích se střelecky hra na chvíli uklidnila, ale v 73. minutě si po faula na Pince vysloužil domácí Vísner druhou žlutou a musel předčasně do sprch. 

Černice měly za celý zápas téměř dvacítku rohových kopů, ale když neproměnili ani ten z 80. minuty, po kterém stříleným přízemním centrem vybídl Mlnařík osamoceného Pechka, jenž tečoval pouze do reflexivně zakročujícího Körnera, vypadalo to, že se utkání dočká penaltového rozstřelu. Jenže v 90. minutě napřáhl k dalekonosné střele Pinc, Körner s těží vyrazil jen vedle sebe a u míče se jako první objevil střídající Marek Müller, který už v klidu uklidil za brankářova záda. 

Bolevec se nevzdával. V 92. minutě si došel pro faul domácí Šnaider na hranici velkého vápna. K míči se postavil Michal Pelnář a ke smůle domácích nastřelil přes zeď pouze břevno. Brankář by na míč neměl šanci dosáhnout. Následně hlavní sudí odpískal konec.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář domácích: Do zápasu jsme vstoupili s cílem bodovat což se nám dařilo plnit do 89. minuty. Poté jsme bohužel inkasovali a i přes snahu o srovnání soupeř bral všechny body. Všichni hráči zaslouží pochvalu, protože na hřišti nechali maximum, a proto zbývá pouze gratulovat soupeři a čekat kdy nás situace opět vrátí na trávníky.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, kapitán hostů: V prvních 5 - 10 minutách jsme pokračovali ve stejném stylu jako proti Lhotě. Domácí toho dokázali využít a dostali se do vedení. To nás naštěstí probralo. Postupně jsme přebírali otěže zápasu a skóre srovnali. Ve druhém poločase už se hrálo prakticky na jednu branku, ale ve finální fázi se letos trápíme. Dostat se do kloudného zakončení se nám sice několikrát podařilo, ale vypadalo to, že ze soupeřova brankáře hodláme udělat hvězdu utkání. Až minutu před koncem rozhodl střídající M. Müller. V nastavení jsme nepochopitelně darovali Bolevci možnost na srovnání, ale zachránilo nás břevno. Zasloužené vítězství, na které jsme se zbytečně nadřeli.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Vísner [-] , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] , J. Toman [-] , J. Pelnář [-] , M. Pelnář [-] , K. Loula [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Pinc [-] , P. Mlnařík [-] , M. Vít [-] , K. Fürbacher [-] - P. Pechek [-] , P. Eger [-] (85. V. Bouzek [-] ) , J. Müller [-] (77. J. Mastný [-] ) , M. Hohlberger [-] (80. F. Švejda [-] ) - T. Hrach [-] (85. E. Eger [-] ) , J. Peterka [-] (85. M. Müller [-] ) -

ŽK: 57. M. Vísner , 64. M. Bublík . ČK: 73. M. Vísner .
Hráči zápasu: J. Körner - M. Müller , P. Mlnařík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 00:54

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: David Křížek
Tip experta: remíza

Bolevec je opět na dně tabulky, avšak věřím, že s Černicemi tentokrát zaberou a urvou nějaký ten punkt.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza