Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o dno tabulky vyzněl lépe pro domácí


Branky


30

Staňkov do tohoto utkání ještě nebodoval a s Bolevcem, který má na kontě 3 body to chtěl změnit. V zápase nakonec domácí vedli o tři branky, ale do posledních minut museli výsledek hlídat.

 

Reportáž ze zápasu připravujeme, prozatím je vám k dispozici fotogalerie s níže uvedenými ohlasy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov byl jasně lepší

První branka domácích padla po centru do vápna, kdy z hranice malého vápna přesně k tyči zakončil domácí křídelník Pitipáč. Ve dvacáté minutě to pro domácí bylo už 2:0, když se po rohovem kopu domácích a následném nedurazu hostů při odkupnutí míče, v malém vápně nejrychleji zorientoval domácí kapitán Gust a poslal míč neomylně do sítě. Domácí byli v první půli jasně lepší a vedli zcela zaslouženě.

Posledních 10 minut patřilo hostům

Po prvním poločasu lepší Staňkov dostal od sudího Šimka dárek v podobě vyloučení po druhé žluté kartě Winkelhöfera a oslabení hostů následně domácí využili. Po rychlém brejku domácích z levého křídla se v 75. minutě, po přesné přihrávce před poloprázdnou brankou prosadil Rusnak, který zvyšoval skóre na 3:0. Domácí už si mysleli, že je hotovo, ale Bolevec ani v deseti lidech na hřišti nesložil zbraně. V 83. minutě se po kombinační akci hostů a po centru na zadní tyč prosadil hlavou Zítek. A výsledek dohánivší Bolevec ještě jednou upravil skóre na konečných 3:2 po individuální akci. Ve vápně se dostal k balonu hostující Pelnář a chytrou střelou, která krásně zapadla za zadní tyč, dokázal překonat domácího golmana. V nastaveném čase měli hosté ještě poslední šanci na srovnání skóre v podobě standardní situace, ale domácí již změnu skóre nepřipustili.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Soupeř na naší úrovni s výborným Bublíkem ve středu pole. Ve chvíli, kdy jsme hráli proti deseti, tak jsme zvýšili na 3:0, ale poslední dvacetiminutovka byla hodně špatná. Nepodrželi jsme míč, žádná mezihra a jen dlouhé nákopy. Bolevec v tu chvíli asi zaslouženě vstřelil branku na 1-3. Ta na 2-3 byla hodně laciná a pro hosty už přišla pozdě. Jsme rádi že jsme po dlouhé době vyhráli.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář hostů: Do Staňkova jsme přijeli s jediným cílem a to zvítězit. Bohužel, první poločas byl z naší strany velmi špatný a domácí se zaslouženě ujali vedení. Ve druhé půli přišlo zlepšení, ale na body to už nestačilo. Gratulace domácím k prvnímu vítězství v sezóně.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Bozděch [-] , O. Rusnak [-] , V. Mifek [-] , J. Šimůnek [-] , P. Gust [-] (43. J. Vrba [-] ) , P. Váchal [-] (74. V. Voves [-] ) , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Pelnář [-] (59. R. Hauer [-] ) , M. Pelnář [-] , Z. Klein [-] (82. F. Vetešník [-] ) , M. Bublík [-] , D. Humpál [-] , M. Zítek [-] , J. Hibler [-] (85. J. Šplíchal [-] ) , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] (85. M. Kreis [-] ) , J. Toman [-]

ŽK: 38. P. Winkelhöfer , 85. M. Pelnář , 90. M. Bublík , 90. D. Humpál . ČK: 63. P. Winkelhöfer .
Hráči zápasu: T. Pitipáč - M. Zítek .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŠIMEK František - HAMOUZ Jakub, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra hostů

Boj o body dle mého ubojují hráči z Bolevce a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů