P. Eger 30.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černicím nevyšel druhý poločas a Domažlice jsou stále bez ztráty bodu


Branky


30. P. Eger - 18. J. Teršl , 57. J. Teršl , 69. M. Lucák , 75. P. Javorský
30

Zápas v Černicích měl po prvním poločasu pro domácí celkem příznivý průběh. Hosté však nenechali nic náhodě, po přestávce přidaly tři branky a mohou se radovat ze zisků dalších třech bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice šťastně vyrovnaly

Benfika od prvních minut v zápase prokazovala, proč ještě neztratila ani bod. Ale v prvním poločase jim domácí nenechali nic zadarmo, i když po centru Lucáka si za domácí obranu naběhl Teršl a z voleje vsítil na 1:0, domácí dokázali odpovědět. Černice nic nevzdávaly, do přestávky vyrovnaly po nepovedeném centru na zadní tyč, a to k překvapení všech, včetně centrujícího Egera.  

Jasná záležitost pro Domažlice

Ve druhém poločasu dominovala "Benfika" a opět po gólu Teršla, po krásném voleji. Další branku za hosty vsítil v 69. minutě Lucák po individuální akci a střelu na zadní tyč. Poslední gólovou tečku zasadili hosté brankou hrajícího trenéra Javorského, ke kterému se míč odrazil před prázdnou bránu a nezbývalo nic jiného než jej uklidit za bezmocného gólmana na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, kapitán domácích: Domažlice od začátku dokazovaly svoji kvalitu a byly častěji na míči. Až po prvním gólu jsme se dostali více do hry a dokázali vyrovnat. Ve druhé půli jsme však již na výkon nedokázali navázat a hosté si v zakončení počínali velmi zkušeně a sebevědomě. Abychom v takovém zápase uspěli, musíme proměnit své šance, podat 120% výkon a mít i trochu štěstí. Ani jedno z toho se nám dnes bohužel nepovedlo.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér hostů: Výborně takticky zkušeně zvládnutý výkon celého týmu, podpořený výbornými individuálními výkony, si Benfika zaslouženě odvezla všechny tři body a zůstává doposud neporažená. Ale hned v další týdnu zajíždíme na hřiště Lhoty, kde nás čeká tuhý boj na malém hřišti na což domácí sázejí.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - K. Fürbacher [-] (77. M. Pinc [-] ) , M. Vít [-] (84. M. Chvojka [-] ) , P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] (77. P. Toman [-] ) - M. Hohlberger [-] (84. J. Pipaš [-] ) , J. Müller [-] - J. Mastný [-] (67. E. Eger [-] ) , J. Peterka [-] , T. Hrach [-] - P. Eger [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - D. Lešek [-] , I. Vojtko [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] - M. Lucák [-] (85. J. Bláha [-] ) , D. Olaoye [-] (46. A. Suchý [-] ) , V. Černý [-] , J. Teršl [-] (72. T. Souček [-] ) , A. Vlček [-] - P. Javorský [-] (79. M. Růžek [-] )

ŽK: 50. J. Peterka - 24. A. Vlček .
Hráči zápasu: J. Teršl , T. Korelus .
Místo: Černice. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘÍŽ Lukáš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký zápas, ale byl bych špatný trenér, kdybych svému týmu nevěřil a tipuju výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů