D. Míka 14.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chotíkově padla jediná branka


Branky


14. D. Míka
30

Zajímavý zápas z pohledu statistik proběhl na hřišti Chotíkova, který se utkal s Rapidem Plzeň. Domácí vyhráli díky jediné brance Davida Míky a když hosté nedokázali skórovat, alespoň sbírali karty. Skóre na karty bylo vůči domácím nekompromisní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míka rozhodl zápas po čtvrt hodině hry

V samotném zápase se moc gólových situací nepřihodilo, ale ta jediná, která byla využita z počátku zápasu, domácímu týmu nakonec stačila. Po faulu hostujícího Jana Bučka v blízkosti pokutového území Rapidu, za který viděl jmenovaný žlutý kartónek, byl domácím nabídnu volný přímý kop. Ten v následnou branku využil domácí kapitán David Míka a ve 14. minutě poslal Chotíkov do vedení. Chotíkov si následně vytvořil další příležitosti, které však už neproměnil a o poločasu šly oba týmy do kabin s vědomím, že ještě nemusí být rozhodnuto.

4 žluté a jedna červená na straně Rapidu

Druhý poločas už nebyl pro diváka tolik zajímavý. Hrála se spíš silový zápas a kreativita se pomalu vytrácela. Hosté se snažili dostávat se k ohrožení branky, ale jejich přemíra snahy se postupně projevovala spíše fauly, které byly karetně oceňovány. V 63. minutě obdržel za faul kartu Daniel Kořenek a když o 25 minut později obdržel druhou, šel do sprch o chvíli napřed před spoluhráči. Za hosty viděli žlutý kartónek ještě Čupalka s kapitánem Harmadym, kteří frustrací z nepříznivého stavu nevěděli, jak jinak na soupeře. Na karty tak hosté vyhráli 0:6.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér domácích: Od začátku jsem byli nebezpečnějším týmem a brzy jsme vstřelili gól na který jsme bohužel nedokázali dalším navázat a soupeře tak dorazit. V druhém poločase už to moc koukatelný fotbal nebyl ani z naší strany. V přechodu jsme měli hodně ztrát a nepřesností a soupeř byl tak stále ve hře. Zápas s Rapidem nikdy moc krásy nepobere, ale o to jsou 3 body vždy důležitější. Na šance to bylo ale odhadem tak 5 ku 2, a proto to bylo vítězství za mě zasloužené a navíc s nulou vzadu a to vždy zahřeje.




Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - B. Buchta [-] , K. Klepal [-] , J. Vild [-] (46. F. Vraštil [-] ) , M. Lopata [-] (90. P. Černý [-] ) , J. Vlk [-] , M. Rubricius [-] (80. A. Cirok [-] ) , M. Prais [-] , D. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Buček [-] (46. M. Maur [-] ) , P. Filipčík [-] (74. M. Žemlička [-] ) , J. Ledvina [-] , T. Roubal [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Šindelář [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

ŽK: 14. J. Buček , 63. D. Kořenek , 86. M. Čupalka , 90. J. Harmady . ČK: 88. D. Kořenek .
Hráči zápasu: J. Kluska ml. .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hodek Jakub - MIČAN Jan, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: remíza

Chotíkov bude chtít napravit zaváhání z minulého kola, ale s obranou Rapidu to bude mít těžké, Chotíkov vyhraje až na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích