2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice získaly těžké body, k čemuž pomohlo i vyloučení Kohouta


Branky


35. J. Bayer , 81. A. Heller
30

Vejprnice po předchozím těžkém utkání v Holýšově čekal další těžký soupeř, a to ze Lhoty. Lhota se s Vejprnicemi drží na špici tabulky a jistě nepřijela s úmyslem ztratit body. Ale...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích okořeněná brankou

Že jsou Vejprnice doma silné, o tom soupeř ze Lhoty věděl. Do šancí se zprvu dostávala obě mužstva, ale své pokusy ani jeden z nich neproměnil. Po několika neproměněných šancích se z rychlého protiútoku trefil Jan Bayer v 35. minutě, který poslal domácí do vedení. V průběhu poločasu proběhlo i několik nepříjemných faulů na obou stranách, které rozhodčí Picek trestal žlutou kartou. Na karty to bylo 2:2.

Kohout zabránil nebezpečnému útoku, ale šel brzy do sprch

Ve 48. minutě se domácí útočník hnal do samostatného úniku a stíhající Kohout volil záchrannou brzdu v podobě stažení hráče k zemi. Jelikož se jednalo o znemožnění slibně se rozvíjející gólové šance a byl v tu chvíli posledním hráčem nejblíž k hostující bráně, musel mu rozhodčí Picek udělit rovnou červenou kartu. Naštěstí pro hosty, se tento souboj odehrál ještě mimo pokutové území a následný volný přímý kop nebyl domácím mužstvem využit. Ikdyž měly Vejprnice územní převahu, branku se jim vstřelit nedařilo a za to je mohl čtvrt hodiny před koncem trestat Záhrobský, který jistě ještě teď špatně spí z toho, co nedal. Gólu na 2:0 však přišel, početní převahu domácích využil Adam Heller a když Vejprnice do konce zápasu ještě zahodily několik zajímavých příležitostí, jednalo se o poslední branku zápasu. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: Myslím si, že jsme po většinu utkání byli lepší. Dali jsme důležitý první gól a i po následném vyloučení Kohouta se hrálo líp. Mohli jsme sice skórovat vícekrát, což se nám nepodařilo a soupeř byl stále ve hře. Naštěstí jsme zvládli dát na 2:0 a pak už se utkání jen dohrávalo.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: První poločas byl vyrovnaný, bohužel jsme nedali gól a druhá půle začala vyloučením našeho hráče, což následující průběh poznamenalo. Soupeř byl rychlejší, běhavější, ale i přesto jsme si vytvořili obrovskou šanci, kterou však Záhrobský neproměnil. Po následné brance na 2:0 už se zápas z naší strany odehrával s hodně vysunutou obranou, kdy soupeř ještě zahodil několik příležitostí.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - A. Heller [-] (86. M. Gesl [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , R. Křen [-] (58. F. Heindl [-] ) , T. Kotva [-] (74. M. Potoček [-] ) , L. Kramer [-] (86. R. Baxa [-] ) , J. Král [-] , J. Bayer [-] (74. A. Kolář [-] ) , L. Rada [-] , O. Černý [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - J. Horník [-] , M. Švehla [-] , T. Štverák [-] , J. Záhrobský [-] , T. Buchta [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] (70. V. Suda [-] ) , D. Křížek [-] (58. P. Suda [-] ) , M. Matas [-] (58. P. Kalabza [-] )

ŽK: 7. T. Kotva , 38. O. Černý - 16. J. Kohout , 43. J. Záhrobský , 63. J. Šroubek , 86. T. Štverák . ČK: 48. J. Kohout .
Hráči zápasu: A. Heller .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: PICEK Lukáš - MIFKOVÁ Hedvika, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: remíza

Zápas dvou týmů, kterým se daří a mají formu, proto tipuji 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích