0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč po čtyřech kolech bodovala, body si odvezla z Nýrska


Branky


31

V Nýrsku se setakala dvě mužstva, která se se svými výkony perou na spodních příčkách tabulky. Domácí měli před utkáním šest bodů, Zruč dokonce pouhé body tři, a to minulý rok útočili na nejvyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nevyužitý tlak Nýrska byl potrestán

V úvodu zápasu se domácí do svého soupeře pustili a několika nebezpečnými úniky sahali po první brance zápasu. Avšak hostující obrana, v čele s obráncem Knakalem, si s útoky poradila a postupně otáčela vývoj zápasu ve svůj prospěch. Když už se zdálo, že by poločas mohl skončil bezbrankově, vsítila Zruč několik minut před přestávkou dvě slepené branky. Jejími autory byli Frýbert Kenneth a kapitán mužstva, Adam Král.

Zruč kontrolovala výsledek

Bylo jasné, že pokud bude chtít domácí tým ze zápasu něco vytěžit, bude muset zařadit na vyšší stupeň. Nýrsko se snažilo hrát fotbal a tak se bylo na co dívat, jenže produktivita byla tristní a když nedokázali přes dvacet minut s výsledkem cokoliv udělat, pojistil výhru hostů Ondřej Mašek, lacinou brankou po nezajištěném odrazu míče. Závěr zápasu se pak už jen kontroloval a dohrávalo se v podstatě bez emocí.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán domácích: Těžko se mi to hodnotí, porážíme se neskutečnými chybami a šíleně malou produktivitou. Nejhorší je, že čím víc chceme, tím méně to jde.

TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: Konečně jsme hráli jako tým, bojovali jsme a výsledkem byl poměrně kvalitní výkon, bez zbytečných chyb. Přestáli jsme v úvodu samostatný nájezd domácích a pak se po zásluze dostali do dvoubrankového vedení když se prosadil Keneth a Král. Ve druhém poločasu jsme hru již kontrolovali, bohužel spoustu brejků nedotáhli do konce, ale trefil se střelou po odraženém míči Mašek. Domácí chtěli hrát fotbal a to nám vyhovovalo, přeji jim jako nám, abychom opustili spodní patra tabulky.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Kopřiva [-] , D. Kotlan [-] , J. Pavlík [-] (64. I. Varga [-] ) , M. Brož [-] , P. Výtisk [-] , M. Trumpeš [-] (77. M. Bastl [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Lužný [-]

TJ Zruč
D. Strejc [-] - V. Tobrman [-] , M. Lang [-] , M. Fryček [-] - M. Pechman [-] , K. Frýbert [-] (74. D. Sperl [-] ) , F. Korelus [-] (30. R. Kubeš [-] ) , D. Mošna [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (80. M. Špicl [-] ) , M. Knakal [-]

ŽK: 28. J. Kopřiva , 73. J. Lužný .
Hráči zápasu: M. Knakal , D. Mošna .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MIČAN Jan - ŠIMEK František, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Pokud Zruč přijede oslabená, tak to bude mít velmi těžké uhrát dobrý výsledek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích