Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov poprvé prohrál a Lhota se posunula na druhé místo tabulky


28

Holýšov byl do dnešního zápasu, až na remízu na Rapidu, která znamenala ztrátu jednoho bodu, stoprocentní. Ale rozjetá Lhota, která vyhrála tři předchozí zápasy v řadě, chtěla i zde na plno bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení pokazila chyba v obraně hostů

David Křížek údajně potřebuje 3 šance na jeden gól. Tentokrát se ale prosadil hned ze své první, když už v 6. minutě dostal svýj tým do vedení. Do brány hostů se vlivem zranění a nemoci dvou brankářů áčka, byl povolán Miloslav Šoltys, který si ve 14. minutě vybral slabou chvíli, když se prosazovali domácí na 1:1 - střílel Radim Remiáš. Nicméně zbytek zápasu už byl jistý a pokryl nejméně 3 jisté gólovky Holýšova. Hosté se před přestávkou ještě stihli prosadit, konkrétně střelcem na 1:2 se stal Jakub Horník.

Pavel Kalabza rozhodl o výhře Lhoty

I přes nabádání trenéra Nyklese, vstoupili hosté do druhého poločasu velmi bídně. Domácímu Holýšovu trvalo pouhých 40 sekund, aby srovnal stav na 2:2 a zabrnkal tak soupeři na nervy. Ale Csaplárova past nesklapla. Lhotská obrana další nápor domácích odvrátila a v útoku začali dominovat. Rychlými brankami Pavla Kalabzy z 59. a 63. minuty bylo o zápase rozhodnuto. Za odměnu byl trenérem vystřídán a jeho nástupce, Michal Křížek, se obratem brankou vyrovnal svému bratrovi, Davidovi. Posledních 20 minut zápasu už se za stavu 2:5 bez většího rozruchu dohrávalo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: Čekali jsme těžší zápas než minulý týden, šli jsme do zápasu s pokorou a s taktikou presovat, napadat a jít si pro 3 body. Brzká branka nás nakopla a kromě jedné chyby bylo vše v pořádku. O přestávce jsem nabádal hráče, aby dodrželi taktiku z prvního poločasu, že to není lehký soupeř... No a ve 40 sekundě druhé půle dostaneme na 2:2... Naštěstí se nám podařilo vstřelit dvě slepené branky a pak už jsme hráli jen my.



Sestavy


FK Holýšov
J. Švihořík [-] - P. Trhlík [-] , R. Kraus [-] , L. Polák [-] (46. D. Šobr [-] ) , D. Zavadil [-] , T. Michálek [-] (69. J. Vítek [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , R. Remiáš [-] , J. Vnouček [-]

TJ Sokol Lhota
M. Šoltys [-] - J. Horník [-] (85. P. Nový [-] ) , T. Štverák [-] , P. Kalabza [-] (65. M. Křížek [-] ) , J. Záhrobský [-] , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] , P. Suda [-] , M. Matas [-] , D. Křížek [-] (75. I. Timkovič [-] ) , O. Kotrnoch [-] (85. V. Suda [-] )

Hráči zápasu: P. Kalabza .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŠIMEK František, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů