1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perfektně připravený trávník, krásné počasí, babí léto. Jen výhra hostů to Vejprnicím pokazila


Branky


28

Jeden z ála soupeřů, se kterým nemají Vejprnice na domácím hřišti dobré výsledky, je Rapid Plzeň. V tom se v závěru shodli jak trenér domácích, Jiří Šámal, tak hráč hostů, Daniel Matějka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu proměnil Pavel Korelus, který se prosadil z pohotové dorážky po standardní situaci hostů a Rapid vedl už ve 3. minutě 0:1. Domácí ale rychle odpověděli. Chybu při zpracování Tarhaje vystihl domác Jan Bayer, který obranu Rapidu potrestal a v 9. minutě srovnal na 1:1. Chyba ovlivnila i další branku zápasu, tentokrát na druhé straně. Ve 13. minutě se opět prosadil Korelus, po pěkném centru kapitána Harmadyho a čisté svědomí neměl domácí brankář, který si míč srazil do vlastní sítě. Zbytek poločasu boj ve středu hřiště a dalších příležitostí bylo posrovnu.  

Druhý poločas začali lépe domácí, byli aktivnější a hnali se za vyrovnáním. Velkou šanci si ale nevypracovali. Rapid se snažil oživit hru střídáním. Nakonec utkání rozhodl navrátilec po zranění, Miroslav Čupalka, který vsítil hlavou po rohovém kopu, v 72. minutě. To byl pro domácí pomyslný hřebíček. Zbytek zápasu se už jen dohrával s trochou emocí na obou stranách. Ale nic, co by sudí Mifková nezvládla.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: Na Rapid se nám historicky nějak nedaří. Hosté se rychle ujali vedení a po našem srovnání znovu vedli. Za nepříznivého stavu, namísto, abychom byli trpěliví, tak jsme se vším pospíchali a hráli v nějaké křeči. Udělali jsme spoustu chyb a hosté nás z nich potrestali.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč hostů: Na Vejprnice se nám na jejich hřišti výsledkově daří, chtějí hrát fotbal a to nám asi vyhovuje. Musím říci, že se k nám dnes trochu přiklonilo fotbalové štěstí, byl to celkem vyrovnaný zápas, ale o 2 góly více jsme dali my.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Potoček [-] (59. A. Kolář [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , R. Křen [-] (90. R. Jindřich [-] ) , T. Kotva [-] , L. Kramer [-] , J. Král [-] , J. Bayer [-] (74. M. Gesl [-] ) , L. Rada [-] , F. Heindl [-] (90. R. Vomáčka [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Čupalka [-] , J. Ledvina [-] , P. Korelus [-] (78. J. Buček [-] ) , T. Roubal [-] (55. M. Žemlička [-] ) , J. Harmady [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (65. M. Maur [-] ) , J. Šindelář [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

ŽK: 52. D. Svoboda - 76. D. Tarhaj , 81. D. Kořenek , 83. J. Harmady , 89. J. Ledvina .
Hráči zápasu: P. Korelus .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - PÁLEK Ondřej, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích