4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2020 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov odčinil výprask z minulého týdne a s Nýrskem naplno bodoval


Branky


24

Chotíkov v miulém kole dostal čtyřbrankový výprask v Meclově a toto pochybení chtěl na domácím hřišti odčinit. Nýrsko má výkony jako na houpačce a zřejmě povzbuzením z minulého kola, kdy doma vyprášilo Nepomuk, přijelo do Chotíkova s větší pohodou. Ta se však v průběhu již první půle vytratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko začalo dobře, do půle však vedli domácí

Domácímu Chotíkovu zpočátku chyběla jistota na míči, čehož se hosté snařili využít. Ale k finální přihrávce do přesného zakončení se dostávali těžko, výborným výkonem se od začátku za domácí prezentoval Michal Prais. V průběhu poločasu se do hry dostávali i domácí a když Nýrsko se svými příležitostmi nepochodilo, udeřili domácí. Poločasové vedení 1:0 zařídil ve 32. minutě Jan Vild

Po brance Kučery už se jen dohrávalo

Sedm minut po přestávce nalomil sebevědomí hostů brankou na 2:0 Martin Rubricius a jelikož se hosté k ničemu vážnějšímu nedostali, pohřbil jejich naděje na slibný výsledek Petr Kučera, který v 69. minutě navýšil vedení domácích na 3:0. Poslední brankou zápasu se prezentoval ještě střídající Miroslav Lopata, který minutu před koncem upravil skóre na čtyřbrankový rozdíl a Chotíkov tak vymazal rozdílové skóre z minulého kola.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér domácích: V první půlce 1.poločasu byli více na balonu hosté, my jsme měli problém s udržením míče na delší časový úsek, což nás dostávalo pod tlak. Pak nás uklidnil první gól a od té doby jsme byli kompaktnějším, bojovnějším a nebezpečnějším týmem na hřišti. Chtěli jsme také odčinit ostudu z minulého týdne a to se povedlo. Nakonec jsme ještě několik šancí neproměnili, ale za vysokou výhru nad kvalitním soupeřem jsme rádi. Jen mi trošku mrzí, že jsme hostům pokazili plánované "nýrské slavnosti" ale věřím, že se z toho kluci brzy dostali.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: V první půli jsme byli podle mě lepším, aktivnějším týmem. Do druhé půle jsme nastoupili špatně a soupeř to potrestal. Pak se zápas v podstatě jen dohrával. Soupeři gratuluji.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - M. Míka [-] (63. J. Huml [-] ) , K. Klepal [-] , J. Vild [-] (80. L. Vlk [-] ) , A. Cirok [-] (46. F. Vraštil [-] ) , J. Vlk [-] , M. Rubricius [-] (74. M. Lopata [-] ) , M. Prais [-] , D. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - I. Varga [-] (65. P. Výtisk [-] ) , D. Kotlan [-] , J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , J. Kopřiva [-] , M. Trumpeš [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Lužný [-]

ŽK: 67. J. Vild , 78. J. Kluska ml. - 51. M. Trumpeš .
Hráči zápasu: M. Prais .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích