Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 15:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov poprvé naplno bodoval, schytal to Chotíkov


34

Vyrovnaný souboj rozhodla první vstřelená branka. Druhý tým byl následně nemilosrdně sestřelen, i když konečný výsledek je pro hosty až příliš krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas neproměněných šancí na obou stranách

Hned na začátku zápasu poslal Čižikov míč za obranu na Mareše, který šel sám na gólmana ze strany, ale nepodařilo se mu jej přesně přelobovat. O několik minut později měli hosté velkou šanci. Střílený centr napálil hostující hráč z malého vápna pouze do břevna. První polovinu poločasu se snažili hosté kombinovat, ale nedostávali se do velkých šancí. Naopak druhá polovina patřila domácím. Hartl krásným pasem za obranu našel Havlíčka, který tváří v tvář brankáři selhal. Ke konci poločasu se dravě probojoval Havlíček k balonu a střelu do brány mu obránce zbklokoval rukou. Pískala se penalta, kterou ovšem Havlíček neproměnil. Následně šli hosté z brejku hosté do přečíslení, ale bez výsledku, i když jeden ze soubojů zaváněl faulem. Nicméně rozhodčímu se píšťalka k ústům ani nepřiblížila, což hosté těžko zkousávali. 

Meclov vstřelil první branku a rozhodl

Druhý poločas už přinesl nějaké vstřelené branky. První padla po rychlém protiútoku, kdy ve spolupráci Čižikov - Havlíček - Obdržálek padla od posledního jmenovaného možná životní trefa, kterou vymetl pavučinu v hostující bráně 1:0. Další šanci zahodil Čižikov, který po přihrávce od Suchého obstřelil protihráče a míč minul těsně tyčku. V tu dobu už hráli domácí převážně na brejky. Jeden z nich se povedl v 70. minutě. Do úniku se dostal Suchý, který vyslal Čižikova a ten mu před bránou míč vrátil, aby mohl Suchý pohodlně skórovat na 2:0. Zanedlouho přišla chvíle Havlíčka, který si po autovém vhazování udelal prostor do vápna a vstřelil branku na 3:0. Čtvrtou branku zápasu vstřelil taktéž Havlíček, když jej Klíma našel opět v brejkove situaci a ten si už poradil bravurně, když obešel gólmana a následně zavěsil na 4:0. Další šance už byly nevyužity a výledek se tak zastavil se čtyřbrankovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov, hráč domácích: Do zápasu jsme šli s pokorou k soupeři, protože jsme věděli o jejich kvalitě ve středu hřiště. Proto jsme zvolili spíše hru na brejky a to se nám náramně vydařilo. Musím pochválit za velmi týmový a bojovný výkon celého týmu. Nakonec jsme přidali pěkné branky a po dlouhé době si mohli vychutnat vítězství v soutěži vzadu s čistým kontem. Teď už se nám snad bude hrát líp, po neúspěšném startu a všichni se těšíme na kvalitní zápas se Zručí, kde mají krasné zázemí a domácí předvádí pěkný fotbal.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér hostů: Zápas se rozhodoval už v prvním poločase, kdy jsme svoji nemohoucností v zakončení nedokázali soupeře potrestat a i přesto, že domácí zahodili penaltu jsme měli jít určitě do vedení. Zápas se pak dostal do stádia kdo dá první gól bude na koni a bohužel se trefili domácí nechytatelnou dělovkou do šibenice. Poté jsme měli jalovou převahu v držení míče, bez nějakého vážnějšího ohrožení branky. Toto vyhovovalo domácím kteří pak jednoduše chodili do otevřené obrany a skóre nakonec vypadá pro nás až moc krutě.. Ale to je fotbal.. Nedáš dostaneš a nakonec odjedeš s ostudou. Nejlepší den si také nevybral hlavní sudí Kulhánek…



Sestavy


TJ ZD Meclov
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , Z. Mareš [-] (70. R. Kopperberg [-] ) , J. Chromý [-] , M. Obdržálek [-] , J. Čižikov [-] , V. Levchenko [-] (56. J. Suchý [-] ) , V. Kafka [-] , J. Hartl [-] , J. Tolar [-] (85. J. Pačesný [-] ) , J. Klíma [-]

FC Chotíkov 1932
A. Forman [-] - K. Klepal [-] (77. L. Vlk [-] ) , J. Vild [-] (62. M. Míka [-] ) , F. Vraštil [-] (84. P. Černý [-] ) , J. Vlk [-] , M. Rubricius [-] , M. Prais [-] , D. Míka [-] (84. D. Soukup [-] ) , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] (62. A. Cirok [-] ) , J. Kluska ml. [-]

ŽK: 42. J. Kluska ml. , 43. F. Vraštil , 56. M. Lopata , 59. D. Míka , 72. P. Kučera .
Hráči zápasu: J. Havlíček , J. Čižikov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - MIFKOVÁ Hedvika, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Kdyby hrál Chotíkov doma, věřím mu, ale na Domažlicku nikdy nevíte, co se stane.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza