5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko nemělo v prvním poločase nárok a to rozhodlo o zápase


Branky


5. L. Kramer , 28. T. Kotva , 36. M. Potoček , 43. J. Bayer , 83. J. Král
31

Domácím Vejprnicím vyšel náramně první poločas, v němž vstřelily čtyři branky. Druhý poločas už se v podstatě dohrával, i přesto se hosté k vyložené gólovce nedostali a domácí zavěsili fanoušky očekávaného bůra.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle bylo rozhodnuto

Vejprnice do zápasu vstoupily gólově. Už v 5. minutě se prosadil domácí kanonýr Kramer. Následná hra byla vyrovnaná, ale od hostů v útoku bezzubá. Do šancí se nedostávali a zároveň nechávali domácím dost prostoru na útočné výpady. Po půl hodině hry se prosadil domácí Kotva, do poločasu byl následován Potočkem a Bayerem a bylo hotovo. Poločasový výsledek s jasným náskokem byl na rozjeté Vejprnice nedosažitelný náskok.

Dohrávání z povinnosti

Ve druhém dějství se už jen dohrávalo. Ani jeden z týmů si nevytvořil tak vyložené čance, že by z nich dokázal skórovat a divák si tak v klidu mohl vychutnat klobásu s pivkem. Ukázat se v závěru chtěli ale střídající hráči, kteří byli ještě plní sil. V 84. minutě diváky zvedl ze židle domácí Král, který pečetil nehezkého bůra do sítě Nýrska. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: Nám se podařil vstup do zápasu, rychle jsme se dostali do vedení. I když musím říct, že v poli to bylo vyrovnané, ale soupeř nebyl vůbec nebezpečný. Nedovolili jsme jim dostávat se do šancí a když jsme během patnácti minut před přestávkou dali tři branky, tak bylo o zápase asi rozhodnuto. Druhá půle už se jen dohrávala, kdy se nám podařilo ještě jednu šanci proměnit. Myslím, že pro Nýrsko to byl krutý výsledek, jelikož zas takový rozdíl tam nebyl, jen v obraně to hostům vázlo.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: Zápas jsme nezvládli, byl to od nás naivní výkon bez chuti. Koneckonců, tuhle dostala pytel i Barcelona, to se prostě stane. Doufám, že nám to otevře oči a trochu se nad sebou zamyslíme, může nám to jedině prospět.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - M. Potoček [-] (67. J. Král [-] ) , A. Heller [-] (75. P. Šteffel [-] ) , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , L. Kramer [-] (78. R. Jindřich [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , R. Baxa [-] , O. Černý [-] , F. Heindl [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - I. Varga [-] , M. Kužma [-] (58. T. Rubáš [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , J. Kopřiva [-] , M. Bastl [-] (43. M. Trumpeš [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Lužný [-] (79. D. Kotlan [-] )

ŽK: 18. L. Kramer , 77. L. Rada , 86. V. Puhlovský .
Hráči zápasu: J. Bayer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hamouz Jakub - PICEK Lukáš, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

Do Vejprnic jezdím rád, trenér Šámal tam dělá dobrou práci, kluci se snaží hrát a ne jen bořit. Po posledním nezdaru doma nemůžeme myslet na nic jiného, než na výhru. Snad nám navrátilci po zranění a nové akvizice pomůžou ke třem bodům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích