Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotě pomohly standardní situace


Branky


30

"Každý chvilku tahá pilku", vždyť to znáte. No a přesně takový zápas se odehrál v Plzeni na Rapidu, kde se domácí tým střetl se Sokolem Lhotou. V závěrečných minutách rozhodli důraznější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota převzala vedení před přestávkou

Rapid začal dobře. Po samostatné akci Roubala, který šel sám od poloviny hřiště a nekompromisně zavěsil k zadní tyči, vedl 1:0. Lhota se také osmělila, ale kromě pár standardek a rohů se k bráně Rapidu moc nedostávala. Další šanci měl poté opět Roubal, který se snažil přehodit brankáře Rojíka, ale nemířil přesně. Lhota však v závěru poločasu dvakrát udeřila z rohu, když se prosadili hlavou Horník a Záhrobský. Poločasový výsledek byl tedy 1:2.

Dvě slepené branky na obou stranách

Po hodině hry se po standardní situaci dobře na malém vápně zorientoval Filipčík a vyrovnal stav utkání na 2:2. O čtyři minuty později srazil hostující obránce ve svém pokutovém území míč rukou po Tarhajově centru a Harmady penaltu bezpečně proměnil. Rapid si vzal vedení tohoto bláznivého zápasu zpět. Aby toho nebylo málo, Lhota opět po rohu hlavou v 81. minutě vyrovnala, střelcem se stal David Křížek. Už to vypadalo, že se půjde do spravedlivých penalt, ale nedůraz ve vápně domácích vyústil až v zákrok Lišky, který však balon vyrazil jen k volnému Davidu Křížkovi a ten dal utkání poslední razítko v podobě sedmého a zároveň vítězného gólu.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Jiří Liška, brankář domácích: Povedlo se nám dát rychlý gól, po kterém jsme bohužel přestali hrát. Soupeř se tlačil dopředu a vypracoval si hromadu standardek, ze kterých dal ještě do konce poločasu dva góly. Druhý poločas jsme tempo hry srovnali a povedlo se nám zápas otočit na 3:2. Nakonec zápas skončil 3:4 a pro nás to je velká škoda, protože jsme chtěli v domácím zápase brát body, k čemuž nebylo daleko. Příští týden musíme ukázat, že jsme schopni doma vyhrát a vzít důležité tři body.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: První poločas se nám dařilo víc a těžili jsme zejména ze standardních situací, za jejichž proměňování jsem moc rád. I závěr zápasu nám vyšel lépe, velkou zásluhou vysunutým Štverákem a důrazným Davidem Křížkem.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Ledvina [-] (16. P. Filipčík [-] ) , T. Roubal [-] , J. Harmady [-] , P. Salvét [-] (46. P. Korelus [-] ) , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (56. M. Maur [-] ) , J. Šindelář [-] , J. Buček [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] (89. J. Eliášek [-] ) , P. Kalabza [-] (55. T. Buchta [-] ) , O. Kotrnoch [-] (89. D. Fikerle [-] ) , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] (85. P. Nový [-] ) , P. Suda [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] , J. Horník [-] , J. Záhrobský [-]

ŽK: 77. T. Roubal , 82. M. Maur - 45. T. Štverák , 59. J. Kohout , 69. D. Křížek , 85. M. Křížek .
Hráči zápasu: T. Roubal - D. Křížek , J. Záhrobský .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŘÍHA Zdeněk, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: remíza

Po našem zápase s Rapidem jsme se shodli, že na Rapidu se vyhrávat moc nebude, zvláště pokud budou mít všechny hráče k dispozici. I když se jedná o zkušenou Lhotu, kde jsou dobří fotbalisté, opět dám 0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza