3:2p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý z týmů si rozdělil koláč napůl a odpadlou rozinku uzmuli domácí


Branky


30

Nepomuku se vydařil první poločas na před svými diváky hrál atraktivní zápas. Dokud se po přestávce neprobudili hosté, kteří si závěrečným tlakem vynutili alespoň jeden bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance Meclova byly následně potrestány

V úvodu zápasu mohl jít do vedení Meclov, když měl Havlíček tutovku na kopačce po pěkné akci Němce. První gól ale padl na druhé straně, když hosté nedohrávali situaci po údajně neodpískaném faulu na jejich hráče, což za domácí potrestal v 5. minutě Vosyka. Přes další velký tlak a šance v první půli hosté nedokázali branku vstřelit a na odpověď se nemuselo dlouho čekat. Ve 34. minutě dalšího zaváhání hostů využil mladík Viktora, který navyšoval na 2:0. Hosté opět reklamovali přecházející faul, ale bezvýsledně.

Havlíček srovnal na poslední chvíli

Podle počáteční taktiky domácích to vypadalo, že chtějí zápas dohrávat a vedení si udržet. Meclov se hnal za vyrovnáním, využíval rychlé kombinační hry, ale své šance opět zahazoval. V 64. minutě nebezpečnou střelu Čižikova vytěsnil brankář před sebe a obránce, při snaze odehrát míč, zahrál ve vápně nešikovně rukou. To bylo následně potrestáno proměněným pokutovým kopem, ke kterému se postavil Havlíček. Meclov hrál do posledních minut a na poslední chvíli se mu podařilo dostat míč do pokutového území, kde se k němu probojoval Havlíček a srovnal na 2:2.

 

Druhý bod zůstal v Nepomuku

Penaltový rozstřel vyšel lépe pro domácí, kteří zvítězili v poměru 4:3 a druhý bod tak zůstal na jejich půdě.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra domácích: Hned na začátku zápasu se nám zranil klíčový hráč Šafanda, což nás rozhodilo. Ve druhém poločasu na nás Meclov nastoupil a musím uznat, že tam mají výborný fotbalisty a průběh druhé půle směřoval spíš k vyrovnání. Až jsme se divili, že jsou po třech kolech poslední. Za dva body jsme moc rádi, hlavně proto, že prohrávat na penalty, na to jsme specialisté. Tak snad se to tímto změní.

TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov, hráč hostů: Do zápasu jsme šli ve smíšené sestavě, chybělo dost hráčů. Ale přijeli jsme všem ukázat, že umíme hrát pěkný fotbal a to se nám povedlo. Po prvním poločase jsme se povzbuzovali v kabině a věděli, že máme schopný tým a chtěli jsme vývoj zápasu obrátit. To se potvrdilo a týmovým výkonem jsme urvali aspoň ten bod. Minimálně jsme měli dát 5 branek a jasně vyhrát, ale bohužel dvě branky obdržíme po faulech na naše hráče. Věřím, že tímto výkonem se odrazíme od nepovedeného vstupu do soutěže.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (61. P. Váňa [-] ) , D. Šmíd [-] , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , M. Šafanda [-] (8. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

TJ ZD Meclov
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , F. Němec [-] , Z. Mareš [-] (83. M. Suchý [-] ) , T. Hein [-] (46. J. Chromý [-] ) , J. Čižikov [-] , V. Levchenko [-] , J. Hartl [-] , J. Suchý [-] , J. Tolar [-] , J. Klíma [-]

ŽK: 15. M. Baran , 67. M. Kašpar , 80. J. Kozák - 34. J. Hartl , 68. J. Čižikov , 80. J. Havlíček .
Hráči zápasu: M. Baran - J. Havlíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Nepomuk je doma nejnepříjemnější mužstvo snad z celé soutěže, čekám tuhý boj s vítězstvím domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích