1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro doma bere všechny body


Branky


31

Pro diváky nezajímavý zápas se odehrál na hřišti Baníku Stříbro, které hostilo plzeňské Černice. O jedinou branku zápasu se postaral domácí Lanfranchi chvíli po poločasové přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic, ani karta nebyla vidět

Utkání se odehrávalo mezi šestnáctkami obou mužstem, s občasným, ne moc přesvědčivým, zakončením na bránu soupeře. Domácí byli při soubojích více důraznější, což jim pomáhalo k vytvoření si prostoru na hřišti, nicméně nic nevytěžili. 

Giuseppe Lanfranchi

To je jediný střelec zápasu, ke kterému se dá s nadsázkou říci, že i v cizině si přáli, aby v tomto utkání padla alespoň jedna branka. Jmenovaný Lanfranchi se do statistik zapsal v 50. minutě zápasu. Střelecky se už nezapsal nikdo, ale k vidění byly alespoň nepříjemné souboje, jejichž intenzita atakovala hranici přínosnosti. První kartu v zápase viděl v 55. minutě hostující Švejda, což byl pro Černice žel jediný zápis do zápasových statistik. A i v nich byly nakonec prohrávající. Domácí se do karetního vedení dostali díky trestům pro Kohouta Zámečka, což znamenalo konečné vítězství domácích na všech frontách.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: Zápas byl o tom, kdo dá první branku, což se nám po změně stran podařilo. Obrana obou týmů fungovala velmi dobře a fotbalu moc k vidění nebylo. Naše hřiště tomu také odpovídalo. Za výhru jsme rádi a to zejména proto, v jakém stavu se teď náš tým nachází.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, kapitán hostů: Jsme jako na houpačce, tentokrát pro změnu dole. Fotbal trpěl a úrovně krajského přeboru zdaleka nedosahoval. Sebevědomí a nasazení z minulého kola nám vydrželo jen prvních deset minut. Pak se začaly projevovat zkušenosti domácích, kteří věděli, že: "když se nedá tvořit, musí stačit bořit". S takovou taktikou a špatným terénem jsme se bohužel za celý zápas nedokázali vypořádat. A jelikož Stříbro jednu svou šanci proměnilo a my byli bezzubí, dopadlo to, jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - M. Zámeček [-] , O. Kertis [-] , A. Kohut [-] (90. P. Žíla [-] ) , L. Čížek [-] , J. Pospíchal [-] (51. A. Mikulovský [-] ) , M. Stehlík [-] (73. T. Bůžek [-] ) , R. Skopový [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - P. Mlnařík [-] , M. Vít [-] , K. Fürbacher [-] - M. Skala [-] , M. Hohlberger [-] , F. Švejda [-] (83. P. Toman [-] ) , P. Pechek [-] - E. Eger [-] (70. M. Chvojka [-] ) , J. Peterka [-] , T. Hrach [-]

ŽK: 74. A. Kohut , 76. M. Zámeček - 55. F. Švejda .
Hráči zápasu: G. Lanfranchi , M. Zámeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - HODEK Jakub, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: remíza

Ač hraje Stříbro doma, dám remízu. Vybavuji si totiž naše utkání s Černicemi a musím říct, že nebyli vůbec špatní. Co se však od loňského roku změnilo, těžko usuzovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích