0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Zruči rozhodla jediná branka


Branky


31

Domažlická rezerva je zatím stoprocentní a s občasnou výpomocí hlavního třetiligového mužstva podporuje svůj tým za honbou po první pozici. Utkání ve Zruči však moc branek nepřineslo, domácí se velmi dobře bránili, nebyli jen otloukánkem a několikrát zahrozili. Rozhodla však jediná branka, právě do jejich sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh

První poločas nám žádné brankové hody nepřinesl. Hrál se z obou stran vyrovnaný a pěkný fotbal. Přesnost a důraz v zakončení však scházela oběma týmům, díky kterým mohli vynikat brankáři a obrany. Jelikož se nehrálo ani nijak agresivně, odcházelo se do šaten za stavu 0:0 na branky a 0:0 na karty.

Rozhodl Vlček

Jediná branka zápasu byla zaznamenána chvilku po změně stran. Dle zápisu o utkání se v 51. minutě, po ztrátě míče domácího týmu, dostal na dostřel branky Antonín Vlček, který následně neměl problém se zakončením a vstřelil jedinou branku zápasu (fotografie ze zápasu ukazují probíhající 50. minutu, "ale vem to čert"). To v tu chvíli ještě nikdo nevěděl, že diváci jinou branku neuvidí. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale domažlické vstřelená branka nakopla a nedávali Zruči k zakončení moc prostoru. Sám se na druhé straně musel činit brankář Strejc, aby neobdržel přídavek. Na žádnou stranu se ale následné štěstí v koncovce už nepřiklonilo a včechny body si odvezli hosté do Domažlic.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: Po blamáži v Černicích jsme měli problémy se sestavou, ale tentokrát jsme hráli s patřičným nasazením a i proto se hrál poměrně kvalitní fotbal. V zápase nebylo moc šancí a tak rozhodla naše laciná ztráta míče a poměrně smolný gól. Přesto za výkon můžu hráče pochválit ale příště už budeme potřebovat bodovat.




Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - M. Knakal [-] (11. O. Mašek [-] ) , V. Pavel [-] - A. Král [-] , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , V. Tobrman [-] - D. Mošna [-] , J. Kučera [-] (63. M. Špicl [-] ) , R. Kubeš [-] (73. T. Valenta [-] ) , J. Šulan [-] (73. K. Kazda [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - D. Lešek [-] , J. Teršl [-] , T. Korelus [-] , M. Hojda [-] - M. Lucák [-] (70. Z. Peroutka [-] ) , A. Vlček [-] (70. P. Javorský [-] ) , R. Čadek [-] , V. Černý [-] - M. Růžek [-] (46. A. Suchý [-] ) , R. Kropáček [-] (74. P. Vogeltanz [-] )

ŽK: 78. M. Špicl .
Hráči zápasu: A. Vlček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: MIČAN Jan - PÁLEK Ondřej, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

Tipuji dvojku, Domažlice mají dobrý kádr a ví, na jaké zápasy se s jakým kádrem připravit. Navíc jim bude vyhovovat dobrý terén ve Zruči, který tam, co si pamatuji, vždycky byl.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů