1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty rozhodovaly o druhém bodu mezi Chotíkovem a Černicemi


Branky


26

Vyrovnané utkání, které nenabídlo příliš fotbalové krásy, dospělo po jedné brance na každé straně až k penaltovému rozstřelu. Druhý bod si pak odvezli hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez využitých šancí

Od prvních minut měli více ze hry domácí, kteří neproměňovali jednu vytvořenou šanci za druhou. V několika případech ztroskotali na velmi dobře chytajícím Bouzkovi, případně vůbec netrefili bránu. První poločas nepřinesl ani moc individuálních krás a tak pouze v poměru 1:1 na obdržené žluté karty se oba týmy s bezbrankovou remízou odebrali do šaten.

Nevyužité šance domácí mrzely

Ve druhém poločase byla hra stále spíše vyrovnaná. Jako první se ale gólového úspěchu dočkali hosté, za které v 56. minutě hlavou vsítil branku Jan Peterka, kterému perfektně nacentroval Patrik Eger. Jelikož si spíše vyrovnaný zápas zasloužil vyrovnané skóre, nevydrželo hostům vedení dlouho. O čtyři minuty později se ze samostatného úniku prosadil Filip Vraštil a domácí to opět nakoplo. Odvracely nebezpečné útoky trojice Egera, HrachaPeterky a byli blízko vedoucí brance. Jenže David Míka zamířil svůj přímý kop pouze do tyče. Jelikož žádná branka už do závěrečného hvizdu nepadla, došlo na penaltový rozstřel.

Černice byly stoprocentní

Až do čtvrté série byly oba týmy stoprocentní. Ke smůle pro domácí ale Rubricius svůj pokus neproměnil, Bouzek jeho střelu pokryl a hosté následně potvrdili, odvezli si Černice druhý bod s sebou k Olympii.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera - hrající trenér domácích: Pro nás je to ztráta dvou bodů. Určitě jsme byli nebezpečnější než soupeř a zápas jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, když jsme měli několik dobrých příležitostí, když přičtu z druhé poločasu nastřelenou spojnici a neproměněný samostatný únik tak jsme toho v součtu spálili dost. Soupeř hrozil hlavně rychlým přechodem a individuálními výkony třech nejnebezpečnějších hráčů Egera, Hracha a Peterky. Ale musím pochválit naší defenzivu, že si tentokrát s nájezdy poradila. V penaltách jsme spoléhali na našeho specialitu v bráně Lukáše Němce, ale hosté mu nedali moc šancí. A jelikož se za nás neprosadil Martin Rubricius, tak jsme byli ve výsledku ti smutnější

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík - kapitán hostů: Zápas nenabídl příliš fotbalové krásy ani kvality. Domácí nás v prvním poločase předčili v nasazení a důrazu a vypracovali si několik střeleckých příležitostí, které pochytal pozorný Bouzek. Našich pár nedůrazných pokusů domácího brankáře z klidu nevyvedlo. Ve druhé půli jsme hru vyrovnali a dokonce se dostali do vedení, když se Peterka prosadil hlavou po centru P. Egera. Chotíkov však rychle vyrovnal, když samostatný únik proměnil Vraštil. Následně jsme měli štěstí, že trestný kop Míky skončil jen na tyči a zápas tak dospěl do penalt. Ve čtvrté sérii Bouzek zneškodnil pokus Rubriciuse a jelikož my jsme byli stoprocentní brali jsme cenný druhý bod.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - F. Vraštil [-] (83. A. Cirok [-] ) , J. Vlk [-] , J. Vild [-] (80. M. Lopata [-] ) , M. Rubricius [-] , M. Prais [-] , M. Míka [-] (74. P. Černý [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , J. Kluska ml. [-] , B. Buchta [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - M. Vít [-] , P. Eger [-] , P. Toman [-] , J. Mastný [-] , P. Mlnařík [-] - P. Pechek [-] (79. E. Eger [-] ) , M. Hohlberger [-] (74. K. Zeliński [-] ) , M. Skala [-] - J. Peterka [-] , T. Hrach [-]

ŽK: 19. M. Prais , 78. P. Kučera - 18. J. Mastný , 78. P. Pechek .
Hráči zápasu: F. Vraštil - V. Bouzek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Pena Miroslav - MIFKOVÁ Hedvika, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra hostů

Chotíkov opět hodně posiloval, ale Černice už nepovažuji za nováčka a v Chotíkově opět vyhrají o gól stejně jako před rokem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích