M. Wolf 21.
M. Wolf 65.
2:1
(1:0)
57. J. Pfeifer (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Wolf v oslabení rozhodl o výhře Tlumačova


Branky


21. M. Wolf , 65. M. Wolf - 57. J. Pfeifer (vl.)
26

Více jak 150 diváků bylo přítomno plnému bodovému zisku pro domácí mužstvo, po zajímavé zápletce, kde nechybělo ani nejedno vyloučení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota se těžko dostávala za obranu domácích

První poločas začal z obou stran opatrně, ale postupem času se hra začala zrychlovat a přitvrzovat. Míč se více držel na kopačkách hostů, kteří více kombinovali. Tlumačov spíše precizně bránil a hrozil z rychlých protiútoků. A také jako první v zápase udeřil. V jednadvacáté minutě si na velmi dobrý centr naskočil Martin Wolf a hlavou přesně usměrnil míč za Rojíkova záda - 1:0. Tlumačov následně nadále bránil tenký náskok, často za hranicí pravidel a k již žlutou kartou potrestanému Žákovi, se přidal před poločasem Korelus.

Dvě červené a vlastňák

Druhý poločas nezačal pro Tlumačov úplně nejlépe. V 56. minutě musel po faulu a druhé žluté kartě do sprch Jakub Korelus a domácí tak hráli v deseti. O to větší smůla byla, když si o minutu později Jan Pfeifer srazil míč do vlastní sítě a bylo srovnáno. Lhota byla na koni a Tlumačov v hlubokém bloku. Jenže hosté svým snažením otevírala vrátka za svou obranu, čehož v 65. minutě využil střelec první branky, Martin Wolf a upravil na konečných 2:1, jelikož Lhota už do konce zápasu branku nevstřelila. A to zejména díky precizní obraně domácích a kouskování hry. V závěru byl ještě předčasně poslán do sprch hostující Martin Švehla, který tak završil smolný den pro Lhotu.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák - hráč domácích: Hráli jsme jako tým, bojovali jeden za druhého a i když jsme šli do deseti, tak jsme nesložili zbraně, ještě více se sepjali a dokázali výsledek strhnout na naši stranu. Doufám, že takhle budeme hrát i nadále, což nám jistě přinese dobré výsledky.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles - trenér hostů: Je pravdou, že jsme měli významně vyšší držení míče a do vyloučení domácího hráče jsme asi byli lepším týmem na hřišti. Nicméně samotné vyloučení, a to nevím proč, nás nějak položilo. Navíc jsme znovu rychle inkasovali a následná nakopávaná hra nám vůbec nesvědčila. Přestali jsme kombinovat, hra se kouskovala a s fotbalem už to v závěru nemělo nic společného. Soupeři gratuluji a doufám, že příště už budeme bodovat.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , M. Džugan [-] , F. Copák [-] (89. R. Lokvenc [-] ) , D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] (81. T. Šindelář [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] , V. Fořt [-] (67. J. Minařík [-] ) , L. Leitl [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - M. Švehla [-] , T. Štverák [-] (67. J. Langer [-] ) , P. Kalabza [-] (73. O. Touš [-] ) , O. Kotrnoch [-] , J. Kohout [-] , P. Suda [-] , M. Křížek [-] , J. Horník [-] , P. Nový [-] (75. V. Suda [-] ) , J. Záhrobský [-]

ŽK: 6. D. Žák , 39. J. Korelus - 60. P. Nový , 67. O. Kotrnoch , 70. J. Záhrobský , 84. M. Švehla . ČK: 56. J. Korelus - 90. M. Švehla .
Hráči zápasu: M. Wolf .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PENA Miroslav, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: remíza

Lhota se po příchodu trenéra Nyklese dost zvedla, Tlumačov zase doma dokáže se svou tvrdostí a fanoušky v zádech divy. První kolo je nepředvídatelné, vychází mi kříž (Lhota pak vyhraje na penalty).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích