4:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku rozhodl v poslední minutě Král


Branky


21. L. Kramer , 55. A. Heller , 84. L. Kramer , 90. J. Král - 29. M. Pelnář , 76. D. Vávra , 87. M. Pelnář (p.)
26

Diváci ve Vejprnicích shlédli celkem 7 branek a jednu červenou kartu. Čtyři branky padly v posledních 15 minutách. Ta poslední, vítězná, do sítě Bolevce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zajímavý zápas se odehrál ve Vejprnicích. Domácí, kteří měli v minulé sezóně dlouhodobě problém s koncovkou, otevřeli skóre zápasu ve 21. minutě, když svůj pokus, po rychlém protiútoku po strátě míče Bolevce ve středu pole, správně zamířil Lukáš Kramer. Vedení domácím dlouho nevydrželo. Ač měli domácí více ze hry, své vypracované šance nezužitkovali a nabízeli po svých chybách hostům gólové příležitosti. O osm minut později se na druhé straně právě z takové situace prosadil Michal Pelnář, který vsítil míč z hranice pokutového území ze standardní situace. A když se kromě žluté karty pro domácího Baxu skóre jinak neměnilo, šlo se do šaten za vyrovnaného stavu.

Závěrečná přestřelka a červená karta

Jak první poločas moc branek nepřinesl, ve druhém se vše změnilo. Domácí se po deseti minutách hry dostali opět do vedení, to se trefil Adam Heller, který využil zmatku v šestnáctce hostů. Jenže další vytvořené šance domácí opět nevyužívali, a tak se ozvali hosté. V 76. minutě se za Bolevec hlavou do protipohybu brankáře, po pěkném centru z pravé strany, prosadil David Vávra, ale nerozhodný stav netrval dlouho. Vejprnice se znovu ujaly vedení v 84. minutě, když svou druhou branku v zápase zasnamenal Lukáš Kramer, který využil rychlé kombinační akce jeho týmu a míč usměrnil přesně k tyči. S výhledem na konec zápasu došlo v boleveckém týmu ke dvojnásobnému třídání a posílení útočné síly. Záměr se zdál, že vychází podle představ. O pár minut později zahrál domácí hráč ve svém vápně nešťastně rukou, penaltového kopu se ujal Michal Pelnář a s přehledem proměnil. Když už se vše schylovalo k penaltovému rozstřelu, jeden ze střídajícíh hráčů hostů, Kamil Loula, zbytečně fauloval, čímž si vysloužil žlutý kartónek, načež domácí v posledních vteřinách penalty odmítli a přesnou střelou Jakuba Krále si zajistili všechny body. Kamil Loula si navíc za nepřiměřené protesty ohledně možného faulu na boleveckého obránce vysloužil druhou žlutou kartu, po které byl vyprovozen ze hřiště. Následně byl odpískán konec utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal - trenér domácích: Nebylo to jednoduché utkání, zejména proto, že jsme nedokázali využít veškeré příležitosti, které jsme si vytvořili. Zato hosté využili téměř vše, k čemu se dostali. Jsem rád, že jsme vyhráli a dokázali jsme vstřelit čtyři branky, což byl náš velký problém - střílet branky.

SSC Bolevec
Jakub Körner - brankář hostů: K prvnímu zápasu sezóny jsme přijeli k soupeři, který se prezentuje rychlým kombinačním stylem hry a i přes počáteční převahu domácích jsme se dokázali vždy vrátit do zápasu. Bohužel rozhodla situace v nastaveném čase, která nás stála minimálně bod z venkovního hřiště. Gratuluji domácím k výhře.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - A. Heller [-] (66. A. Kolář [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , D. Křen [-] , T. Kotva [-] , L. Kramer [-] , J. Král [-] , J. Bayer [-] (73. M. Potoček [-] ) , R. Baxa [-] , O. Černý [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Toman [-] , P. Greif [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Vísner [-] (66. M. Zítek [-] ) , D. Vávra [-] , M. Bublík [-] , P. Winkelhöfer [-] , D. Humpál [-] (84. K. Loula [-] ) , O. Šnaider [-]

ŽK: 32. R. Baxa , 50. V. Puhlovský , 90. L. Kramer - 54. M. Vísner , 64. M. Pelnář , 82. P. Winkelhöfer , 89. K. Loula . ČK: 90. K. Loula .
Hráči zápasu: L. Kramer - M. Pelnář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kastl Jan - ŠÁLKOVÁ Helena, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým Vejprnic bude od trenéra Šámala dobře připraven na start ročníku a Bolevci, který je stále i pro tréninky v azylu, nedá šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích