3:1
(3:1)
42. F. Dolejš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:30

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč si doma poradila se Staňkovem


Branky


5. D. Sperl , 14. M. Knakal , 38. D. Mošna - 42. F. Dolejš (p.)
26

Staňkov přijel do Zruče jako outsider, ale nechtěl dopustit podobný debakl, jako v prvním kole minulé sezóny, kdy odjížděli se sedmibrankovým přídělem. Ve druhé půli byli domácím dokonce vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov korigoval z penalty

Ještě, než se hosté stačili na zručském hřišti rozkoukat, už lovili míč ze sítě. V 5. minutě využil zaváhání hostů ve středu pole Dominik Sperl, který pro Zruč vstřelil první branku zápasu. Neodehrálo se ani 15 minut zápasu a k nebezpečné standardní situaci se dostali opět domácí. Centrovaný míč perfektně hlavou uklidil za Jánského záda zkušený Martin Knakal a bylo to už 2:0 pro domácí. Hosté se následně oklepali a snažili se také pohrozit v útoku. Nicméně další zásah padl opět do jejich sítě - trefil se Dominik Mošna. Staňkov se ale dál snažil, a to se mu vyplatilo. Nepovedený obranný zákrok předvedl ve svém vápně Knakal a rozhodčí nejen že ho odměnil žlutou kartou, ale nařídil i pokutový kop. Ten bezpečně proměnil František Dolejš a před přestávkou dal hostům naději na zvrat.

Vyrovnaná hra už další branku nepřinesla

Staňkov byl po přestávce příjemně namotivovaný a s vědomím, že "to půjde", srovnal celkový obraz hry. Fotbal to byl následně nahoru, dolu, ač mnohdy plný nepřesností, pro diváky velmi pěkné fotbalové střetnutí. Stav bez vstřelené branky ve druhém poločase jasně ukazoval, že se hra vyrovnala. Černou kaňkou na výkonu Staňkova bylo pouze vyloučení střídajícího Tomáše Doležala, který strávil na hřišti pouhých 6 minut a po dvou žlutých kartách šel v 79. minutě do sprch. Možný závěrečný tlak hostů tak nemohl být k vidění.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král - kapitán domácích: Na první zápas po dlouhé době jsme se těšili a začali jsme s chutí, kdy jsme celkem brzo dali tři branky a poté si zápas pohlídali. I když soupeř od minulého střetnutí posílil a rozhodně to nebyl jednoduchý zápas. Jsme spokojeni s třemi body a připravujeme se na příští duel v Černicích.

FK Staňkov
Ondřej Bauer - místopředseda FK Staňkov: Do Zruče jsme jeli samozřejmě jako outsideři a myslím, že jsme podali daleko lepší výkon než v sezóně loňské, kdy jsme tu vysoko prohráli. Nepovedl se nám však začátek, ale před poločasem jsme snížili Dolejšem z penalty. Poločas tedy 3-1 a naprosto zaslouženě. Velkou nadějí, pro náš mladý tým kolem Jánského, Gusta, Mifka je výkon v celém druhém poločase, ve kterém jsme hráli s domácími naprosto vyrovnanou partii. I letos bude pro Staňkov KP velká zkušenost, to jsme si samozřejmě vědomi.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - O. Mašek [-] , M. Pechman [-] (76. M. Lang [-] ) , D. Sperl [-] (62. J. Šulan [-] ) , M. Fryček [-] (69. R. Kubeš [-] ) , V. Pavel [-] , M. Knakal [-] , D. Mošna [-] , A. Král [-] , P. Korous [-] , F. Korelus [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] , P. Váchal [-] (81. J. Vrba [-] ) , P. Gust [-] , M. Liška [-] , M. Bozděch [-] , T. Pitipáč [-] , V. Mifek [-] , O. Hrdina [-] (73. T. Doležal [-] ) , V. Záhoř [-] , J. Šimůnek [-] (81. V. Voves [-] )

ŽK: 42. M. Knakal , 58. P. Korous - 40. V. Mifek , 54. J. Šimůnek , 75. T. Doležal . ČK: 79. T. Doležal .
Hráči zápasu: P. Korous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - ŘÍHA Zdeněk, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Staňkov to bude mít letos opět hodně těžké, sice trochu posílil, ale na Zruč to venku určitě nebude v 1. kole stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích