4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice berou tři body


Branky


3. P. Vodák , 45. P. Vodák , 73. P. Vodák (p.) , 87. T. Menšík - 53. A. Tesařík , 75. M. Šobr
1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 23. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 3. kola okresního přeboru mezi místním Béčkem a mužstvem Vícova. A domácí hráči začali pěkně z ostra. Uhodili hned z prvního útoku. Podél pravé lajny pronikl Plišťák, poslal přesný centr volnému Vodákovi, který uklidil míč do hostující branky - 1:0. Ve 4. minutě mohli vést domácí o dvě branky. Tentokrát však gólman střelu Vodáka vyrazil. A ve 20. minutě vyškrábl hostující gólman míč po trestném kopu na roh. V poslední minutě prvního poločasu pronikl do velkého vápna Vodák a přesnou střelou z úhlu zaskočil brankáře - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Vstup do druhého poločasu se Určicím příliš nepovedl a tak přišel trest. Po trestném kopu došlo před brankářem Hýblem k závaru na jehož konci byla sice ne příliš prudká střela z koipačky Tesaříka, ale míč se dostal za brankovou čáru- 2:1. A i nadále tvrdili muziku hosté. V 58. mohl vyrovnat Šobr, ovšem trefil pouze tyč! Chvíli na to zakončoval Dostál těsně nad branku. V 73. minutě byl v malém vápně faulován Vodák a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Jednalo se o jasnou záležitost, vždyť ani hostující hráči, kteří se často rozčilovali nad verdikty rozhodčího tentokrát mlčeli. Míč si na značku pokutového kopu postavil faulovaný Vodák a nedal gólmanovi Dokoupilovi šanci - 3:1. Určice se však příliž dlouho z dvoubrankového vedení neradovaly. Dvě minuty na to po rohovém kopu zakončoval u zadní tyče z bezprostřední blízkosti Šobr a bylo to 3:2. Definitivní rozuzlení přinesla až 87. minuta. Z trestného kopu z poměrně velké vzdálenosti se ferfektne trefil Menšík a bylo rozhodnuto - 4:2.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - M. Grulich [-] , M. Pospíšil [-] , M. Hudský [-] , L. Nakládal [-] , K. Plišťák [-] , R. Štěpánek [-] , J. Kouřil [-] , T. Menšík [-] , P. Vodák [-] , M. Šnajdr [-]

Sokol Vicov
L. Dokoupil [-] - T. Humpolíček [-] , A. Tesařík [-] , R. Chytil [-] - O. Dostál [-] , D. Mrňka [-] , P. Mrňka [-] - P. Pliska [-] - J. Rozsíval [-] , M. Šobr [-] , J. Mlčoch [-]

ŽK: 43. R. Štěpánek , 47. L. Nakládal - 22. D. Mrňka , 26. O. Dostál , 71. J. Mlčoch .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KRÁTKÝ Jaroslav - DUDA Pavel, HORÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů