P. Kalaš 75.
M. Primas 86. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Košutky je stále stoprocentní!


Branky


75. P. Kalaš , 86. M. Primas (p.)
0

Jaképak rozkoukávání, Plzeňáci vzali 1.A třídu útokem a po dvou kolech mají plný bodový zisk, navíc pouze jednou inkasovali. Naopak hosté v nové soutěži nejenže zatím nebodovali, ale ani nevstřelili branku a krčí se u samotného dna tabulky.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, ale svůj tým podržel brankář Dostál. Hosté se dostávali do tempa postupně, ale také zahrozili. V největších šancí selhal forvard Bůžek, který se dvakrát zjevil sám před Frémundem, ale ten jej v jednom případě vychytal, ve druhém se střela nevešla mezi tři tyče. Sto padesát diváků tak nakonec v úvodní pasáži hry branku neviděli, na nezajímavý fotbal bez šancí si však rozhodně stěžovat nemohli.   

 

Stříbro ve druhém poločase šlapalo do pedálů, ale v koncovce není zatím nováčkovi v soutěži přáno. Posuďte sami – záložník Pleško nastřelil břevno, tyč zase pomohla Košutce při ráně obránce Pavlase. Když již hosté gólmana soupeře překonali, zastoupil jej na brankové čáře obránce. Nakonec se tak potvrdilo známé rčení „nedáš – dostaneš.“  Nejprve domácí zratili svého kapitána Řežábka, který musel odstoupit kvůli otřesu mozku a jak pro náš portál přiznal, deset minut hry si nepamatuje. Hned za minutu, konkrétně čtvrt hodinky před koncem, Plzeň poslala míč do pokutového území z levé strany na zadní tyč, odtud se po zpětné přihrávce ke kulatému nesmyslu dostal Pavel Kalaš, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Po chvilce přidal uklidňující trefu pro svůj tým Milan Primas, který proměnil pokutový kop po předchozím faulu hostujících hráčů na Forejta. Duel tedy skončil vítězstvím Košutky, která je tak nadále stoprocentní, Stříbro naopak na první body stále čeká.       

 

 




Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip (TJ Košutka Plzeň): „Byl to hodně dobrý zápas. Stejně jako u toho prvního nechyběla kvalita. Myslím si, že se vytáhli hlavně oba brankáři. Zápas byl o prvním gólu a já jsem samozřejmě rád, že jsme ho dali my.“

TJ Baník Stříbro
Tůma Milan (TJ Baník Stříbro): „Ze začátku utkání měli domácí šance, nás podržel gólman. O poločase byla spravedlivá remíza, pak jsme místy byli i lepší, ale zklamali jsme v koncovce. Remízu jsme si zasloužili jak šancemi, tak i předvedenou hrou. Takový je ovšem fotbal.“



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - K. Liška [-] (46. J. Bureš [-] ) , M. Trnka [-] (46. P. Kalaš [-] ) , T. Pekník [-] (66. J. Blažejovský [-] ) , M. Primas [-] , J. Stanka [-] (82. D. Triner [-] ) , P. Arnošt [-] , T. Forejt [-] , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , F. Řežábek [-] (74. J. Holec [-] )

TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - L. Ulč [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] - L. Pleško [-] , D. Tůma [-] , J. Eliáš [-] , T. Florus [-] - J. Kertys [-] , T. Bůžek [-] - J. Petrlák [-]

ŽK: 35. F. Řežábek , 86. M. Primas , 90. J. Blažejovský - 78. D. Tůma .
Hráči zápasu: J. Frémund - Č. Dostál .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KÖNIG Michal, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.