3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 17:00

1.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice udolaly Držovice po penaltách


Branky


19. J. Hanzelka , 48. P. Vodák - 78. P. Bross , 89. P. Bross
1

Report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 9. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno mistrovské utkání 1. kola okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Držovic. V úvodu utkání měli míč častěji na kopačkách domácí hráči, ale mimo několika rohových kopů z toho nic nevytěžili. Po čtvrthodině hry se uvolnil Vodák, ale mezi tři tyče se netrefil. Chvíli na to se již stav utkání měnil. Po chybné rozehrávce hostí se k míči dostal Hanzelka a střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za zády gólmana Lošťáka. Jak už to bývá, po obdrženém góle hosté hru vyrovnali. Nejblíže k vyrovnání byl Řehulka, který pronikl do velkého vápna, ale brankář Pokorný si s jeho střelou poradil. A ve 40. minutě nechal našeho brankáře vyniknout Bross. Poslední příležitost na změnu stavu měl v 42. minutě na kopačce Bureš. Jeho pěknou střelu z úhlu pod břevno vytěsnil brankář hostí na roh. 

Hosté dokázali srovnat

Hned v úvodu druhé půle, opět po chybné rozehrávce Držovic se míč dostal k Vodákovi, který nedal gólmanovi Lošťákovi šanci - 2:0. V dalším průběhu utkání měli domácí hráči několik příležitostí přidat další branku a definitivně si zajistit tři body. Jenže 2x neuspěl Antoníček ani Vodák a tak v závěru zápasu přišel trest. V 78. minutě založil rychlou akci držovický brankář, míč se doslal k Brosovi a ten snížil na 2:1. V 82. mohl ještě vedení pojistit Nakládal, brankář míč z jeho kopačky vyrazil před Kouřila, ale ani on z dorážky neuspěl. A tak to byly v úplném závěru utkání hosté, kteří v 89. minutě vyrovnaly stav utkání na 2:2. 

Domácí berou bonusový bod

Střelba ze značky pokutového kopu se Určicím příliž nedaří. Tentokrát však byly úspěšnější a vyhrály v poměrem 5:4.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Kouřil [-] , V. Slezák [-] , J. Antoníček [-] , T. Menšík [-] , P. Vodák [-] , L. Nakládal [-] , J. Hanzelka [-] , T. Ježek [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

Sokol Držovice
Z. Lošťák [-] - J. Srbený [-] , M. Řehulka [-] , R. Procházka [-] , P. Bross [-] , J. Dokoupil [-] , M. Štěpánek [-] , V. Šťastný [-] , P. Hodulák [-] , M. Grepl [-] , M. Valenta [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: DÖMISCH Michal - MILAR Jaroslav, WEISER Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích