Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice vyloupily Horní Břízu! +FOTO


Branky


0

Hosté předvedli do utkání start z říše snů a brzy se dostali do čtyřgólového trháku, který i přes velkou snahu domácích dokázali udržet a dokráčet ke třem bodům. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a svou převahu dokázali brankově vyjádřit již po čtvrt hodince hry. Lavička posunul na Mareše, ten se zbavil obránce a svým centrem našel ve vápně  Jakuba Vlka, který nechytatelně otevřel střelecký výčet utkání. Domácí inkasovaná trefa neprobudila a za dalších šest minut přišel další trest. Jiří Mareš pláchl svému strážci a ze strany se řítil sám na Šimandla, který se po jeho ráně natahuje marně. Kralovice se vezly na úspěšně vlně a za dalších necelých sto dvacet vteřin to již bylo o tři branky, když se do černého prosadil i Jan Lavička. Ale hosté nepovolili. Za půl hodiny stihli nasázet čtyři góly, když stejný hráč přidává svou druhou trefu v zápase. S Marešem dobře napadali obránce soupeře, kterého o míč nakonec obrali a v situaci dvou na brankaře nezaváhali. Otřepaní domácí stihli do poločasu alespoň korigovat, když Martin Macháček obešel na středu hřiště dva protihráče a z patnácti metrů přes obránce zavěsil přesně k tyči.

 

Druhá půle již byla o něco klidnější, definitivní pojistku mohl přidat po centru dnes velmi aktivního Mareše Purkar, ale v zakončení selhal. Horní Bříza začala pomalu přebírat otěže zápasu do svých rukou, ale ze stupňujícího tlaku přišla branka až příliš pozdě. Pavel Chocholatý dostal míč za obranu, který si zpracoval  a následně vyhnuvšího brankáře soupeře přehodil. Pátý gól Kralovic ještě mohl přidat střídající Havlíček, ale svůj samostatný únik překombinoval. Zvládl si položit dva obránce i brankáře, ovšem následným lehkým lobem dal Šimandlovi šanci a ten jí k chycení kulatého nesmyslu využil.  

 

Foto: Michaela Bihariová



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Loffelman Martin (SK Horní Bříza): „Nechytli jsme vůbec začátek utkání. Vytvářeli jsme hrozné hrubky a soupeře pustili do velkého náskoku. O poločase bylo jak se říká po fotbale.“

TJ Sokol Kralovice
Mareš Jiří (TJ Sokol Kralovice): „Soupeře se nám podařilo dostat pod tlak od úvodních minut naší aktivní hrou. Tlačili jsme se do brány, naše přímočará hra generovala šance, které jsme proměňovali. Domácí byli zjevně zaraženi naším nástupem a do poločasu to mohlo byt i více než 1:4.“



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - M. Fišer [-] (46. S. Velík [-] ) , M. Chocholatý [-] (89. V. Landa [-] ) , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] , R. Šimice [-] - M. Macháček [-] , J. Němeček [-] , Z. Netáhlo [-] (46. M. Sudík [-] ) - P. Chocholatý [-] , V. Čermák [-] (79. K. Příhoda [-] )

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - D. Hyneš [-] , V. Ježek [-] , J. Vlk [-] , J. Koudele [-] - T. Běhounek [-] (17. P. Bulín [-] ) , F. Volín [-] , J. Mareš [-] (86. A. Havlíček [-] ) , M. Řenč [-] - J. Lavička [-] , J. Purkar [-] (68. O. Růžek [-] ) -

ŽK: 76. J. Koudele , 85. J. Vlk .
Hráči zápasu: M. Macháček - J. Mareš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KAFKA Václav - DOKSANSKÝ Tomáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.