4:2
(0:1)
3. T. Florus (vl.)
54. L. Ulč (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolaps Kralovic ve druhém poločase, Stříbro otočilo zápas čtyřmi góly + FOTO


Branky


64. R. Hřebík , 68. J. Eliáš , 77. A. Mikulovský , 79. T. Bůžek - 3. T. Florus (vl.) , 54. L. Ulč (vl.)
0

Jediné branky, které v zápase Stříbra a Kralovic padly, byly v rámci šestého kola v režii domácího celku. V průběhu utkání si Stříbro připsalo dvě vlastní branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro zahájilo vlastní brankou

Do zápasu šestého kola vstoupily aktivněji Kralovice. První výraznější šanci měl Lavička, druhou po centru Mareše pak Purkar. Třetí vážnější šance přišla v krátkém sledu po ose Lavička – Mareš, který v pádu atakoval pouze levou tyč. Domácí celek byl v úvodu zápasu zaskočen. Z úvodní aktivity hostujícího celku vzešel i první roh zápasu, který zahrával Lavička. Jeho ostrý pokus si domácí celek srazil ve třetí minutě zápasu do vlastní branky a poslal Kralovice do vedení. K šanci se dostal následně za Kralovice také Řenč, který mohl potrestat domácí nedůslednou obranu z výborné pozice na hranici vápna, ale nechal si vhodný moment k zakončení uniknout. Následně začal hrát výrazněji i domácí celek a hra se vyrovnala, za domácí celek byl výrazněji vidět Lukáš Pleško, z kralovického celku měl obrovskou šanci Mareš, po centru Purkara ale gólmana nepřekonal a následnou dorážku směřující do branky vykopl obránce domácího celku. Domácí v závěru půle také zahrozili, měli dvě hlavičky, jednou však šla Hřebíkova hlavička mimo branku a druhou, Pavlasovu, po dlouhém centru Eliáše chytil Šott. Eliáš se posléze ještě po narážečce objevil sám ve vápně, ale i přes dostatek času si zakončení připravit vysoko přestřelil. Od pětatřicáté minuty byli domácí již aktivnějším celkem na hřišti, ale vyrovnání stavu se nedočkali. Za domácí byli nejvýraznějšími hráči první půle Eliáš, který se několikrát dral do zakončení, a Pleško. Za hostující celek byl v první půli výrazný především Kozel, který zaskakoval v obraně.

V druhé půli přišel totální kolaps Kralovic

Do druhé půle vstoupili aktivněji opět hosté a to i přesto, že v závěru první půle převzali žezlo aktivity domácí. Dvě šance měl Purkar, kterého ale zablokovala domácí obrana. Ve čtyřiapadesáté minutě si dal domácí celek druhý vlastní gól, ale následně přišlo ve čtyřiašedesáté minutě po propadnutí balonu obranou hostů snížení na 1:2 a to po zásluze Hřebíka a kolaps hostujícího mužstva. Následovaly tři branky v rychlém sledu. V osmašedesáté minutě domácí celek srovnal na 2:2, když Eliáš poslal střelu na zadní tyč mimo dosah Šotta. Po průniku z pravé strany v sedmasedmdesáté minutě přišla křižná střela na zadní tyč mimo dosah Šotta a Mikulovský upravil na 3:2. Čtvrtá branka byla v devětasedmdesáté minutě lahůdkou pro diváky, když Bůžek pronikl rozhozenou obranou hostí a přehodil gólmana efektním lobem. V závěru utkání měli hosté ještě několik šancí, ale k aktivitě se vyburcovali již příliš pozdě, neboť domácí Stříbro nedopustilo v posledních deseti minutách zápasu již žádné drama, kouskovalo hru a to i za cenu záchranářských faulů, přičemž duel dovedlo v důsledku aktivity vyvinuté v druhé půli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Zápas byl dramatický, protože jsme si dali dva vlastní góly a po prvním poločase jsme prohrávali, ale po důrazné promluvě v kabině jsme se druhý poločas zvedli a za ten jsme si, myslím, tu výhru zasloužili."

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: „Díky aktivnímu začátkům v obou poločasech jsme vedli pohodlně o dva góly. Měli jsme celou řadu dobrých příležitostí, ale selhávali jsme v zakončení, včetně mě. Ve druhém poločase jsme snadno mohli odskočit na 0:3, ale místo toho jsme inkasovali. Pak přišel nepochopitelný kolaps celého mužstva. Odpadli jsme a na hřišti bylo jen Stříbro. Prohrát můžeme, ale dostat takhle rychle čtyři góly, to by se stávat nemělo. Mrzí mě to i kvůli našim fanouškům, kteří do Stříbra přijeli. Budeme to i kvůli nim muset v příštím domácím zápase napravit.“



Sestavy


TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - J. Kertys [-] (75. K. Blažek [-] ) , O. Pavlas [-] , D. Tůma [-] , J. Eliáš [-] , L. Pleško [-] , J. Petrlák [-] (46. T. Bůžek [-] ) , V. Turek [-] (54. A. Mikulovský [-] ) , R. Hřebík [-] , L. Ulč [-] , T. Florus [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - V. Ježek [-] (79. M. Pecka [-] ) , D. Hyneš [-] , J. Vlk [-] - J. Mareš [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , P. Bulín [-] - J. Purkar [-] , J. Lavička [-] (42. P. Koča [-] ) - J. Kozel [-]

ŽK: 74. L. Ulč .
Hráči zápasu: A. Mikulovský - J. Kozel .
Místo: Stříbro - UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - HODEK Jakub, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.