Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice vyhrály vysoko 4:0


4

Kozmice přehrály hostující mužstvo ze Strahovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s jednou brankou

Do utkání bez favorita vstoupili lépe hosté a hned od začátku udávali tempo hry. Domácí působily zaskočeně a nejspíš nečekali, že prvních pár minut bude tak dynamických a běhavých. Jednoduše řečeno, Strahovice vletěly do zápasu po hlavě a nebýt brankáře Černého, tak se pravděpodobně ujmou vedení. Kozmicím se tedy kritický začátek podařilo přečkat a i ony začaly postupně ohrožovat branku soupeře, nutno podotknout, že za to může i zranění jednoho z tahounu hostujícího mužstva Dominka Beneše. Pár pokusů Kozmic prosvištělo okolo brány hostů a až v 30. minutě mířil domácí Felgenträger přesně. Po dlouhém centru se objevil sám před brankářem a z metru uklidil balón bez větších problémů do sítě. Zbytek poločasu měly mírně navrch Strahovice a spálené šance Vojty Malchárka a Zdeňka Kryštofa hosty určitě mrzely. První půle tak skončila lépe pro Kozmice, kterým se s jednobrankovým náskokem šlo do kabin lépe.

Červená karta rozhodla zápas

Po promluvách trenérů v kabinách vstoupily oba celky do vyrovnaného druhého poločasu. Nejprve se do větší šance dostal jeden z hráčů Strahovic, jeho pokus však zlikvidoval, zatím neomylný, Černý. Rozhodující moment utkání přišel v 62. minutě. Hostující stoper Petr Beneš zahrál ve svém pokutovém území nechtěně rukou a rozhodčí neměl jinou možnost než odpískat pokutový kop a vytáhnout žlutou kartu. Penalty se ujmul kozmický střelec Volný a bez váhání ji poslal k tyči soupeřovi branky. Obránce Strahovic Beneš  pak za pár minut viděl po nedovoleném zákroku druhou žlutou, následně červenou kartu a musel předčasně do sprch. Trenér hostů chtěl i v desíti se zápasem něco dělat a tak vysunul stopera do středu hřiště a Strahovice tak hrály zezadu na tři. Domácí oslabené obrany využili a v 77. minutě musel po střele Felgenträgera tahat hostující brankář míč zpoza čáry. Poslední gól utkání padl chvilku poté, v 81. se výborně uvolnil Hartmann a přihrávkou pod sebe našel Felgenträgera, který si ze zápasu odvezl hattrick. Kozmice tak nakonec těžký zápas zvládly, a i když tomu výsledek 4:0 nenapovídá, tak ani Strahovice se nemají za co stydět.



Ohlasy k zápasu



SK Meteor Strahovice
Petr Kozelek (trenér): “Do zápasu jsme vstoupili opravdu dobře a myslím, že domácí byli i trochu zaskočení. Nicméně jsme neproměnili šance a červená karta byla pro zápas rozhodující. Za druhou polovinu si Kozmice výhru zaslouží.”



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - M. Volný [-] , A. Felgenträger [-] (83. D. Holaň [-] ) , A. Babušík [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Vošvrda [-] (84. M. Guřan [-] ) , R. Krpelík [-] (68. K. Matysík [-] ) , O. Urbančik [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - L. Slanina [-] , Z. Kryštof [-] (78. J. Stříbný [-] ) , V. Malchárek [-] , M. Malchárek [-] , B. Moc [-] , D. Beneš [-] (33. M. Nevřela [-] ) , P. Slavík [-] , P. Beneš [-] , J. Josefus [-] , O. Pekárek [-]

ŽK: 52. M. Remeš , 72. M. Vošvrda - B. Moc , 44. P. Slavík , 60. P. Beneš , 79. M. Malchárek . ČK: 70. P. Beneš .
Hráči zápasu: A. Felgenträger .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - TABÁŠEK Kamil, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Müller
Tip experta: remíza

"Hosté si určitě plánují přijet pro tři body, domácí celek jim to však může značně ztížit."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů