Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stíhací jízda Horní Břízy vyzněla lépe pro hosty z Nýrska


Branky


0

Nýrsko zahájilo slibně zápas na půdě Horní Břízy, když si v první půli vybojovalo dvoubrankový náskok. Ve druhé půli ale Bříza zahájila stíhací jízdu, která mohla dopadnout remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko si vybudovalo náskok hned v začátku

Už ve třetí minutě zápasu mezi domácí Horní Břízou a hosty z Nýrska padla první branka. Skóre otevřel Lukáš Krásný, který poslal Nýrsko do jednobrankového vedení. Nýrsko na domácí celek zatlačilo a ke své brance jej příliš nepouštělo. Do konce poločasu ještě hosté navýšili své vedení, když se v šestnácté minutě trefil Tomáš György.

Bříza Nýrsko stíhala do posledních minut

Ve druhé půli byl aktivnější domácí celek. Nýrsko přidalo v šedesáté minutě třetí branku, když se prosadil Tadeáš Kohout, ale po zbytek zápasu převzal iniciativu převážně domácí celek. Nejprve v šestasedmdesáté minutě zakončil Martin Paukner a o devět minut později se na rozdíl jedné branky Bříza dotáhla díky trefě Matěje Fišera. Čas do konce utkání ani přes nastavení na srovnání skóre ale nestačil, a tak si body domů veze Nýrsko.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Martin Löffelamn: "V prvním poločase dal soupeř gól, propadli jsme v obraně a soupeř nás zatlačil a brzy přišel další gól na 2:0. Do druhého poločasu jsme udělali dvě střídání a po druhý poločas jsme měli více ze hry. Soupeř nejprve navýšil, pak jsme zatlačili, hráli jsme otevřenou ofenzivu, dali jme druhý gól jsme, ale i přes nastavení už jsme srovnat nestihli."

FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda: "Vedli jsme už 3:0, měli jsme vést 6:0, a pak jsme byli rádi, že to neskončilo 3:3. S první půli jsem spokojený, druhá půle pro nás byla po neproměněných šancích křeč."



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - M. Fišer [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] , R. Šimice [-] - M. Paukner [-] , P. Malý [-] (46. V. Kožíšek [-] ) , P. Vaigl [-] - V. Čermák [-] (46. V. Zavadil [-] ) , P. Chocholatý [-] (72. V. Landa [-] ) , M. Zavadil [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , L. Korschinký [-] , L. Krásný [-] (64. M. Trefanec [-] ) , I. György [-] (49. D. Dolanský [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , A. Antonovics [-] (83. P. Janovský [-] )

ŽK: 69. M. Zavadil - 69. J. Lužný , 90. T. Kohout .
Místo: Horní Bříza - UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MAROUŠEK Karel, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.