1:1
(1:0)
60. M. Volný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 15:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zaskočili šampiony minulého podzimu


Branky


26. J. Hradil - 60. M. Volný (p.)
2

Domácí Chuchelná se utkala z mužstvem z Kozmic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice soupeře přehrávaly, ale gól nedaly.

Do zápasu naskočily Kozmice s větší vervou a chutí, což šlo prvních 15 minut na hře dost znát 

a domácí obrana měla, co dělat, aby zastavila kolmé přihrávky na soupeřovi útočníky. Chuchelná se do větší kombinace dostávala jen výjimečně a hrozila spíše z brejků, s kterými si ale hosté většinou věděli rady, a tak se zápas odehrával převážně na polovině domácích. Průběh utkání se změnil v 26. minutě, když se po ojedinělé šanci dostal k míči po centru domácí Hradil a rozvlnil síť soupeře. Od té chvíle se nápaditost hry Chuchelné výrazně zlepšila a jejich dlouhé nákopy na záložníky, začaly způsobovat Kozmicím problémy. Nicméně se ani jednomu z mužstev nepovedlo přidat do další půle branku, a tak šli domácí do kabin s jednogólovým náskokem.

Pokutový kop rozhodnul utkání

Druhý poločas začal stejně, jako první skončil. Diváci měli možnost, vidět vyrovnané týmy a celkem pohledný fotbal, který byl, jednoduše řečeno, nahoru a dolů. Přesto byly o něco aktivnější Kozmice, ale domácí obrana se dopustila zřídka kdy chyby, kterou by soupeř mohl využít. Nakonec ovšem dostali hosté nabídku v podobě pokutového kopu, a ta se jen tak neodmítá. K míči se postavil Volný a s přehledem jej uklidil do brány. V 60. minutě tak byl stav nerozhodný 1:1. Ke konci zápasu už ubývaly oběma celkům síly a šlo to znát i na projevu ve hře, která už nebyla dynamická, a tak spělo utkání pomalu k remízovému konci. Navíc nechyběly četné fauly, za které viděli hráči na obou stranách žluté karty, díky nimž bylo posledních 20 minut hodně kouskovaných a až na pár náznaků domácích, žádnou vyloženou šanci nepřinesly. Ani jeden z týmu tak další branku nepřidal a zápas bez vítěze a poraženého skončil 1:1.

Mužstvo z Chuchelné se v příštím kole utká o body venku s Ostravu - Jih, Kozmice doma přivítají soupeře ze Strahovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): "Předvedli jsme kolektivní výkon, při kterém kluci zápas odbojovali a odběhali, takže za mě je to zasloužená remíza. Hosté nás sice v určitých částech přehrávali, ale my jsme je k ničemu většímu nepustili. "




Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - J. Hradil [-] , P. Valenta [-] , M. Depta [-] (66. L. Kocur [-] ) , D. Honěk [-] , P. Rybenský [-] , J. Gargoš [-] , M. Jiřík [-] , F. Kocián [-] , P. Šrámek [-] , D. Stefek [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - M. Volný [-] (77. R. Krpelík [-] ) , A. Felgenträger [-] , A. Babušík [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] (46. K. Matysík [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , O. Urbančik [-] (70. D. Holaň [-] ) , T. Kaluža [-] , M. Vošvrda [-]

Hráči zápasu: J. Gargoš .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - JURAJDOVÁ Lenka, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

"Kozmice potvrdí roli favorita a připíše si poměrně jednoduché body."

Tip: výhra domácích