P. Ožvolda 58. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 10:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas bez favorita ovládly Bohuslavice


Branky


58. P. Ožvolda (p.) - 36. J. Kozel , 43. R. Štefek , 52. R. Štefek , 69. R. Štefek (p.) , 76. R. Dihel
2

Ve 2. kole 1. B třídy mužů sk. B hostil Svinov mužstvo z Bohuslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí

Po dlouhé jarní pauze vstoupily oba celky do zápasu opatrně a výhodu domácího prostředí využil Svinov. Prvních 10 minut Bohuslavice pouze bránily a vyčkávaly na vlastní polovině, z čehož těžili domácí a vypadalo to, že právě mužstvo z Ostravy bude určovat tempo hry.

Na dvě branky se začalo hrát v 15 minutě, když se hosté začali tlačit dopředu a především rychlí útočnici a záložníci dělali domácímu týmu problémy. Čím víc se blížil poločas se konci, tím větší byl tlak Bohuslavic. Poprvé se jej povedlo zúročit v 36 minutě, když si Kozel počkal na nahrávku od středního záložníka a potom bezpečně uklidil míč do branky. 

2 minuty před koncem poločasu se ještě povedlo Štefkovi R. vypálit přesně k tyči a poslat hosty do druhé půle s dvougólovým náskokem.

Csaplárova past nesklapla

Pravidlo, že prohrávat 2:0 po poločase je lepší než o dvě branky vést, v tomto zápase neplatilo. Právě naopak, Bohuslavice z kabin vylítly ještě s větší vervou a již v 52. minutě se po nacvičené standardní situaci vyhoupl nejvýš do vzduchu Štefek R. a hlavou prostřelil gólmana. 

Třetí gól domácí probral a i oni se zase víc zapojili do hry s míčem. Po pár náznacích ohrožení soupeřovi brány se sražený míč otřel o ruku hostujícího stopera a kapitán domácích Patrik Ožvolda šancí v podobě pokutového kopu nepromrhal. V 58. minutě se tak poprvé rozvlnila i síť hostujícího mužstva. Dál se ale dařilo dirigovat hru hostům a náběhy Kozla a Štefka často končily ohrožením domácí svatyně. Navíc při jednom z nich stáhl domácí obránce protihráče k zemi v pokutovém území a rozhodčí už podruhé ukázal na bílý puntík. K jedenáctce se postavil Robin Štefek a tak jako domácí kapitán, ani on svou šanci nepromarnil. Hostující útočník tak v 69. minutě dokončil hattrick a ještě zvýšil sebevědomí a dravost svého týmu. Svinov se dál trápil a na konečných 1:5 upravil po pár minutách Dihel, když se po secvičené situaci uvolnil a z voleje vpálil balón do brány. 

Ke konci utkaní navíc musel předčasně do sprch Ožvolda Patrik, který viděl již podruhé za zápas žlutou kartu v ruce rozhodčího. 

Do 90. minuty se už nic zajímavého nepřihodilo a utkání tak jednoznačně ovládli hostující Bohuslavice, které se další týden utkají z mužstvem z Dárkovic. Svinov se pokusí napravit svou reputaci v Třebovicích.



Ohlasy k zápasu



SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): “Od 10. minuty byla vidět kvalita naší hry a soupeře jsme přehrávali na všech postech. Kdybych měl vyzdvihnout jednoho hráče, tak by jim byl určitě Robin Štefek, který dělal domácí obraně velké problémy, ostatně 3 góly mluví za vše.”



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
D. Klas [-] - O. Bobčiak [-] (46. R. Kuča [-] ) , J. Tomek [-] , J. Horváth [-] , P. Ožvolda [-] , M. Waszut [-] , T. Kalousek [-] (67. F. Schmidt [-] ) , F. Dubnický [-] (79. D. Krauze [-] ) , K. Konvička [-] (88. A. Nábělek [-] ) , D. Ožvolda [-] (79. J. Pitala [-] ) , P. Muška [-]

SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - J. Kocián [-] , T. Štefek [-] , R. Štefek [-] (67. R. Dihel [-] ) , R. Štefek [-] (85. M. Faika [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Strýček [-] , J. Janoš [-] (76. D. Buhla [-] ) , J. Kozel [-] , D. Kotzur [-] , M. Benek [-]

ŽK: 30. D. Ožvolda , 51. K. Konvička , 69. P. Ožvolda , 69. J. Tomek , 83. D. Krauze , 85. D. Klas . ČK: 84. P. Ožvolda .
Hráči zápasu: R. Štefek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - SZWED Marek, SKLÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra domácích

"Svinov na domácím hřišti poměrně dlouho nezvítězil, ale věřím, že kluky z Bohuslavic dokáží zdolat."

Tip: výhra domácích