Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza loupila v Žihli


0

Oproti původnímu plánu se pořadí celků obrátilo a Žihle na domácí půdě přivítala celek Horní Břízy. I přesto, že domácí o půli vedli, body si domů odváží hosté z Břízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácímu celku

Vyrovnaný zápas odehrála domácí Žihle s hosty z Horní Břízy. Na první branku si diváci ale museli počkat až do poloviny první půle, kdy Horní Bříza selhala v obraně, a domácí poslal do vedení ve třiadvacáté minutě Tomáš Linhart. Následně ale hosté z Břízy využili rozehrávky a srovnali ve čtyřiadvacáté minutě po zásluze Vlastimila Kožíška na 1:1 a o dvě minuty později navýšili svůj náskok díky trefě Martina Pauknera. Žihle dokázala v pětatřicáté minutě srovnat díky trefě Stanislava Peterky na 2:2 a do konce půle byl ještě v osmatřicáté minutě úspěšný Tomáš Krofta, který upravil na 3:2.

Bříza ve druhé půli skóre otočila

Žihle se v první půli vystřílela a druhá půle pak již patřila hostům z Horní Břízy. Nejprve srovnal v devětapadesáté minutě Martin Macháček. V pětašedesáté minutě se na straně Břízy ale vylučovalo, kapitán Břízy Radek Šimice dostal červenou kartu za použití pohoršujících a urážlivých výroků na konto asistenta rozhodčího. Poté, co kapitán svoji pásku zahodil, se ale dala Bříza do boje, zatáhla se a nechala soupeře vytvářet hru. Slabiny v soupeřově obraně pak v sedmaosmdesáté minutě využil Zdeněk Netáhlo, když upravil na konečný stav 3:4. Body tak domů odváží hosté z Horní Břízy.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Fotbal jako na houpačce. V první půli jsme začali dobře, dali jsme gól na 1:0, vzápětí z rozehrávky přišlo vyrovnání na 1:1 a aby to nebylo málo, tak za dalších několik minut soupeř zvýšil na 1:2. Pak jsme drobet zabojovali a otočili jsme to na 3:2. Druhý poločas to bylo přesně obráceně, soupeř otočil a vyhráli 4:3.“

SK Horní Bříza
Martin Löffelman: "V první půli jsme po hrubých chybách naší obrany dostali soupeře do vedení, kdy nám dali laciného góla. Po rozehrávce jsme okamžitě v první minutě rozehrávky vyrovnali na 1:1. Poločas skončil za stavu 3:2. Druhý poločas začal spíše v naší režii, měli jsme tlak na soupeře, ale pak jsme se neudrželi vzadu z důvodu nedisciplinovanosti, takže jsme si nechali vyloučit kapitána mužstva, tak jsme hráli o deseti, ale víceméně nám to pomohlo, protože jsme se zatáhli, soupeř musel vytvářet hru a my jsme soupeře jen napadali, vyrovnali jsme na 3:3 , a pak v závěru jsme sehráli slušnou fotbalovou akci, ze které jsme dali čtvrtého góla."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - T. Linhart [-] (80. J. Růžička [-] ) , S. Peterka [-] , O. Čapek [-] , J. Masopust [-] , J. Najmon [-] , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - M. Fišer [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (46. V. Čermák [-] ) , J. Sedlecký [-] , R. Šimice [-] - M. Macháček [-] , P. Vaigl [-] , M. Paukner [-] - V. Kožíšek [-] (57. V. Landa [-] ) , M. Zavadil [-]

ŽK: 30. J. Najmon , 60. T. Rambousek - 90. A. Lavička . ČK: 65. R. Šimice .
Hráči zápasu: J. Bulín - M. Macháček .
Místo: Horní Bříza - UMT. Počet diváků: 150. Rozhodčí: König Michal - MAROUŠEK Karel, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.