3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice uhájily domácí půdu


Branky


29. M. Klement , 58. M. Klement , 88. J. Volena (p.) - 60. J. Vosyka , 89. M. Baran
0

Křimice přivítaly v sobotním zápase na domácí půdě Nepomuk. Bojovný zápas nakonec udržely i po půli a vybojovaly další cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klement poslal domácí do vedení

Bojovný zápas odehrály Křimice na domácí půdě s Nepomukem. První půle byla na branky chudá, diváci se v Křimicích dočkali jedné jediné, a to v devětadvacáté minutě, kdy zakončil Martin Klement, který v zápase podal skvělý výkon, a to nejen v průběhu první půle. Více zajímavého první půle nepřinesla, a tak se o půli ze hřiště odcházelo za stavu 1:0 pro domácí celek.

Druhá půle přinesla čtyři branky a jedno vyloučení

To půle druhá byla o poznání zajímavější, přinesla celkem čtyři branky a také se během ní vylučovalo. Nejprve navýšil vedení domácího celku opět Martin Klement, který úspěšně zakončil v osmapadesáté minutě utkání. O dvě minuty později se ale prosadili také hosté a Jakub Vosyka snížil vedení Křimic na 2:1. V osmdesáté minutě musel hřiště opustit nepomucký Petr Panc, který dostal během zápasu červenou kartu jako druhé napomenutí během utkání. V osmdesáté osmé minutě proměnil pokutový kop Josef Volena a upravil na 3:1. O minutu později se ale prosadil i Nepomuk, který dohrával v deseti, když úspěšně zakončil Michal Baran. Konečný výsledek 3:2 tak byl bodově štědřejší k domácím.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Petr Dobrý: "Z obou stran to byl bojovný zápas, byl velmi vyrovnaný, vyčnívala v něm více bojovnost než nějaká taktická hra. My prostě jen dali více gólů."

FK Nepomuk
Josef Viktora: "Musím pochválit mužstvo za výborný výkon, bohužel fotbal není vždycky jen o hráčích."



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , A. Adam [-] (90. Z. Klement [-] ) , V. Kuneš [-] , A. Paum [-] , J. Zapoměl [-] , J. Vonášek [-] , J. Volena [-] , J. Kovačič [-] , M. Klement [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , J. Vosyka [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , P. Váňa [-] (70. P. Kalabza [-] ) , R. Rous [-] (78. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , L. Zajíc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 43. J. Šváb - 35. M. Baran , 50. J. Ticháček , 51. J. Kalabza , 78. J. Kozák , 80. M. Baroch , 80. P. Panc . ČK: 80. P. Panc .
Hráči zápasu: M. Klement .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - ŠÁLKOVÁ Helena, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.