Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vavroš porazil Slovan Ostrava


Branky


13

Jakubčovice vyhrály o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí tým z Jakubčovic přivítal na svém trávníku poslední tým ze Slovanu Ostrava. Slovan ale Jakubčovice v úvodu zápasu zaskočil. Hned ve 2. minutě přistál centr ze strany u Sýkory, který nedal Bučkovi žádnou šanci a poslal Ostravu do vedení - 0:1. Jakubčovice byly na chvilku zaskočeny, ale zhruba od dvacáté minuty zapnuly na vyšší rychlostní stupeň a začaly Ostravě pořádně zatápět. Pak přišla pro hosty smrtící tříminutovka, která rozhodla o osudu tří bodů. Po chybě v hostující defenzívě načal svůj střelecký galakoncert jakubčovický Vavroš - 1:1. Hosté se ještě nestačili vzpamatovat a museli podruhé vytahovat míč podruhé ze sítě, když Vavroš opět skóroval - 2:1. Hattrick uzavřel Vavroš ve 28. minutě, když opět po chybě hostující obrany nedal Hypšovi žádnou šanci - 3:1. Zaskočená Ostrava se dokonce poločasu na nic nezmohla, a Jakubčovice měly hru pod kontrolou. Po přestávce chtěla Ostrava něco ještě s výsledkem udělat, ale dostala se jenom do náznaků šancí. Jakubčovice si nadále výsledek kontrolovaly a výhru pečetily dvacet minut před koncem zápasu, když počrtvté pokořil brankáře Hypše s chutí hrající Vavroš - 4:1. Jakubčovice sio pak už výhru pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
David Molnár (trenér): Do zápasu jsme vstoupili bohorovně a hned jsme dostali gól. Dvacet minut nám trvalo než jsme se vzpamatovali a pak už jsme hráli svoji hru a měli zápas pod kontrolou. I když to od nás dnes nebyl moc dobrý výkon, ale 3 body se počítají.

TJ Slovan Ostrava
Roman Trojan (hráč): Zápas na půdě Jakubčovic, šli jsme do zápasu, že nemáme co ztratit. Věděli jsme, že u prvního mužstva to bude velice těžké. Do utkání jsme vstoupili výborně, hned v úvodu se po centru ze strany prosadil Nicolas Sýkora, to domácí zaskočilo, avšak ne na dlouho. Přišla smrtelná tříminutovka, kdy po naší chybě nejprve vyrovnali. Hned za minutu šli domácí do vedení. A další minutu na to odskočil opět po naší fatální chybě už na dvě branky. Domácí byli po většinu na míči a dalo se s nimi hrát otevřenou partii. Do druhého poločasu jsme šli se závěrem zápas zdramatizovat. Pár náznaků šancí, ale domácí svou zkušeností si tyhle situace pohlídali a přidali ještě jednu branku. Soupeři bychom chtěli pogratulovat k vítězství. A po minulém týdnu, tentokrát míří pochvala i k rozhodčím zápasu, kteří měli zápas pod kontrolou a zvládli jej brilantně.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - L. Chalupa [-] , J. Schreier [-] (76. R. Šaran [-] ) , K. Molnár [-] , P. Šťastný [-] (86. V. Náhlík [-] ) , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , J. Petr [-] , D. Staff [-] , Z. Sommer [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - N. Sýkora [-] (80. M. Krištof [-] ) , J. Toma [-] , R. Trojan [-] (80. A. Sýkora [-] ) , M. Saidi [-] (72. D. Vacula [-] ) , T. Lindovský [-] , R. Kostka [-] , T. Kaventa [-] , M. Bláha [-] , M. Kubinec [-] (82. D. Koukal [-] ) , L. Bartoš [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - STARÝ Matyáš, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Mička
Tip experta: výhra domácích

Domácí fotbalisté jsou jasnými favority. Pokud se nestane nic nepředvídatelného, tak jasná jednička. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích