3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov přehrál Petrovice rozdílem třídy


Branky


28. D. Bořucký , 33. M. Žídek (p.) , 55. M. Rubý
12

V 6. kole hostil Oldřišov celek z Petrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov se ujal dvoubrankového vedení

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Oldřišovem a Petrovicemi. Oldřišov se nacházel na posledním místě tabulky, avšak Petrovice na tom nebyly o moc lépe. Čekal se vyrovnaný zápas, ale domácí překvapili a skoro celý zápas měli více míč na svých kopačkách. Oldřišov ale ztroskotával na špatné finální fázi. Bořucký se dokonce dvakrát dostal do samostatného úniku, ale na Chmielu nevyzrál. V další šanci selhal jeho spoluhráč Kurka, jenž také gólmana nedokázal překonat. Vše se prolomilo ve 28. minutě, kdy Rubý nádherně vyslal Bořuckého, který do třetice dokázal využít svou příležitost ke skórování – 1:0. Ve 33. minutě zahrávali domácí autového vhazování. Míč se dostal do šestnáctky k Hartmannovi, který byl zfaulován, a tak rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K zahrávání penalty se postavil Matěj Žídek a poslal jej za záda Chmiely – 2:0.

Oldřišov přidal třetí branku

Ve druhém poločase se pokračovalo v nastoleném trendu z první půle, kdy byli opět více na míči domácí fotbalisté. V 55. minutě se krásně prosmýkl mezi obránci Rubý a přesnou střelou přidal třetí branku tohoto utkání – 3:0. V dalším průběhu druhé půle se tempo zvolnilo, více začali hrát hosté, ale na větší šance se pořádně nadřeli. Navíc ještě mohli inkasovat počtvrté po akci střídajícího Patrika Žídka, který ji však špatně vyřešil a místo střely zvolil přihrávku na Továrka, jenž s ní ale vůbec nepočítal, a tak byla tato šance promrhána. Nicméně je to v konečném důsledku nemuselo mrzet, jelikož Oldřišov dokázal vzadu udržet i nulu.

 

Oldřišov si tak až v sedmém zápase dokázal připsat první výhru. Petrovice po minulém výprasku Kobeřicím utrpěly další porážku.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - J. Fusek [-] , P. Mezera [-] , L. Pavlíček [-] , M. Žídek [-] - M. Rubý [-] (70. P. Žídek [-] ) , J. Janík [-] (82. T. Bolacký [-] ) , R. Kurka [-] (73. P. Dřizgevič [-] ) , P. Hartmann [-] - A. Kubalák [-] (65. Š. Továrek [-] ) , D. Bořucký [-] (84. K. Továrek [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
F. Chmiel [-] - M. Reichl [-] , M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , D. Gill [-] (46. D. Makula [-] ) , M. Šiška [-] , M. Vlachovič [-] (52. G. Molnári [-] ) , A. Ostáš [-] (52. D. Hanusek [-] ) , J. Paduch [-] , J. Adámek [-] (78. M. Sikora [-] ) , L. Němec [-]

ŽK: 22. J. Fusek , 73. P. Hartmann - 63. M. Reichl , 88. G. Molnári .
Hráči zápasu: M. Rubý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - ŠVEC Marek, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů