3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec v závěru přetlačil Kobeřice


Branky


19. V. Mozol , 78. P. Střelec (p.) , 89. P. Střelec - 29. A. Kubný
13

V 6. kole hostil Bílovec celek z Kobeřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily branku

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Bílovcem a Kobeřicemi. Již předem byl dán favorit zápasu. Bílovec se již poněkolikáté snaží prodrat do vyšší soutěže a doufá, že to tento rok konečně vyjde. Kobeřice navíc v minulém utkání dostaly naloženo od Petrovic, ale o to víc musely být na toto utkání nabuzeny. Od začátku šlo vidět, že taktika hostí je jasná – hrát z hlubokého bloku na případné brejky do rozvolněné obrany. A taky jim to vycházelo. Do několika šancí se dostal Šimeček, ale brankáře domácích nedokázal překonat. A tak udeřili domácí fotbalisté. V 19. minutě se dostal ke střele ze střední vzdálenosti Mozol a přesnou ranou k tyči nedal Štencelovi šanci – 1:0. O deset minut později ale bylo vyrovnáno. Ke střele se dostal Kubný a nádherně vymetl šibenici – 1:1. V závěru první půle se již skóre neměnilo.

Dvěma góly rozhodl Střelec

Ve druhém poločase mohl vývoj otočit ve prospěch hostí Stuchlík, ale nedokázal vystřelit. Bílovec poté jednoznačně přebral otěže zápasu na svou stranu a bušil do svého soupeře, co to jen šlo. Nejdříve se nedokázal prosadit v dobré příležitosti kapitán Limanovský. Následně si podobně vedla i dvojice Seidler a Cverna. Na druhé straně se dokázal do šance prodrat Kubný, ale druhou branku v zápase nepřidal. Když už se zápas chýlil do své závěru, přišel nedovolený zákrok ve vápně. Cverna se po střetu se Stříbným a brankářem Štencelem skácel k zemi. Rozhodčí nezaváhal a ukázal na penaltový puntík. V 78. minutě se tak zahrávání ujal Střelec a s klidem proměnil – 2:1. Kobeřice tak musely vrhnout všechny síly do útoku a přišel trest. Po rychlé akci Mozola, který nacentroval do vápna dokázal Střelec prostřelit hlavou Štencela a pečetil vítězství svého celku – 3:1.

 

Bílovec tak doma i napotřetí dokázal zvítězit. Kobeřice prohrály druhé utkání v řadě.



Sestavy


FC Bílovec
R. Jaška [-] - J. Tomášek [-] (26. M. Mikuš [-] ) , M. Socha [-] , P. Střelec [-] , O. Cverna [-] , Z. Dresler [-] (58. M. Seidler [-] ) , V. Mozol [-] , M. Limanovský [-] , D. Dybal [-] , T. Socha [-] (46. A. Dluhoš [-] ) , M. Raszyk [-] (82. M. Telnar [-] )

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - P. Stuchlík [-] , O. Večerek [-] , F. Kollek [-] , J. Buchta [-] (86. V. Tomášek [-] ) , A. Šimeček [-] (53. M. Stříbný [-] ) , P. Ševior [-] , A. Kubný [-] , J. Král [-] , R. Wirth [-] (48. F. Rother [-] ) , R. Wirth [-]

ŽK: 71. M. Raszyk - 69. P. Ševior .
Hráči zápasu: V. Mozol , P. Střelec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KIELAR Jakub - JURYGÁČEK René, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích