Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov se dokázal oklepat a otočil zápas v Dolních Datyních


13

V 6. kole hostily Dolní Datyně celek z Krnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali tříbrankového vedení, v závěru hosté snížili

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Dolními Datyněmi a Krnovem. Dolní Datyně dokázaly získat zatím pouhé tři body za vítězství ve vloženém kole nad Hlubinou. Favorit zápasu byl ale předem daný. Krnovu se nesmírně vydařil vstup do této sezóny. Zatím neprohrál a pouze jednou ztratil body při bezbrankové remíze s favorizovaným Bílovcem.  Proto to, co se událo na hřišti v první půli, čekal jen málokdo. V 10. minutě přišel z pravé strany dlouhý aut, kdy jej na přední tyči prodloužil jeden z domácích. Na zadní tyči měl nejblíže k míči hostující Matějíček, ale na vteřinu zaváhal a ke střele se probojoval Polášek, který ranou pod břevno z bezprostřední blízkosti nedal Řeháčkovi šanci. V 15. minutě zahrával standardku z pravé strany Gistinger. Míč nacentroval na hranici penalty, kde se vyšrouboval do vzduchu Marek a umístil jej hlavičkou k pravé tyči – 2:0. Ve 35. minutě to už bylo o tři branky. Gistinger ukořistil míč na půlce a zatáhl jej až k velkému vápnu, kde jej přihrál doleva na Cilečka, který mu jej přihrál zpět na úroveň penalty, kde jej Gistinger s klidem levačkou zasunul k pravé tyči mimo dosah Řeháčka – 3:0. Přesto se dokázali do poločasu prosadit i hosté z Krnova. Ve 43. minutě ztratil balon v rohu šestnáctky jeden z domácích obránců. Následně míč putoval do vápna na Teichmanna, který si jej sklepl se štěstím o Hrubého a uklidil jej po zemi k levé tyči – 3:1.

Sklenařík hattrickem zápas otočil

Ve druhém poločase vrhli hosté všechny síly do útoku, a nakonec se jim to vyplatilo. V 58. minutě nacentroval z pravé strany do vápna Matějíček. Nejvýše se vyšrouboval do vzduchu Sklenařík, který tvrdou hlavou poslal míč na branku. Klimsza mu tento pokus dokázal vychytat, ale balón se odrazil zpět ke Sklenaříkovi, který už tentokráte nezaváhal – 3:2. Otočku si ale hosté nechali až do závěrečné patnáctiminutovky. V 78. minutě nakopl míč z vlastní poloviny Havlíček až na hranici velkého vápna, kde situaci špatně vyřešil Klimsza vyběhnutím a Sklenařík jej hlavou dokázal překonat – 3:3. V 81. minutě hosté dovršili la remontadu. Míč se dostal na pravou stranu k Hrubému, který z kraje vápna nacentroval na zadní tyč, kde opět nejvýše vyskočil Sklenařík a hlavičkou pod břevno poslal svůj tým do vedení – 3:4. V závěru se již domácí na nic nezmohli.

 

Dolní Datyně tak promrhali tříbrankové vedení. Krnov předvedl skvělou otočku a nadále je neporažen.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
M. Klimsza [-] - T. Kodenko [-] (90. V. Masopust [-] ) , D. Polášek [-] (78. A. Kučera [-] ) , J. Marek [-] , J. Kanovský [-] , J. Cenek [-] (61. T. Kaduch [-] ) , K. Rozsíval [-] , D. Cileček [-] , A. Wojnarovský [-] (46. V. Kudláček [-] ) , J. Greger [-] , T. Gistinger [-]


Hráči zápasu: M. Sklenařík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRYČ Lukáš - LEVINGER Milan, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích