Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná nadělila Čeladné šestku


Branky


13

V 6. kole hostila Čeladná celek z Břidličné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo šest branek

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Čeladnou a Břidličnou. Domácí celek se nachází na samém chvostu celé soutěže, zatímco hosté z Břidličné válí a zatím ztratili body jen v minulém kole, kdy remizovali s Fulnekem. Od začátku zápasu to bylo ofenzivně laděné utkání, takže fanoušci museli být nadmíru spokojeni. V 11. minutě vyslal Rolný po levé straně Cudráka, který si míč navedl až do malého vápna a obstřelil Šráčka na zadní tyč – 0:1. Vzápětí však bylo vyrovnáno. Ve 12. minutě podnikli domácí rychlý útok po levé straně, kdy obdržel míč na hranici šestnáctky Váňa a technickou střelou vymetl pravou šibenici – 1:1. Na další branku se moc dlouho čekat nemuselo. V 19. minutě rozehrál Cudrák rohový kop nakrátko s Adamovským, který mu míč přiklepl. Cudrák si míč navedl na střelu a umístil ji na přední tyč, kde se Šráček natahoval marně – 1:2. Ve 28. minutě vyslal Adamovský Helebranda, kterého v dobré pozici dokázal vychytat Šráček, ale míč se následně dostal na šestnáctku, kde si ho přebral dobíhající Rolný a svou přízemní střelou nasadil housle jak gólmanovi, tak obránci na brankové čáře – 1:3. Ve 38. minutě přišlo snížení. Z pravé strany poslal střídající Šimák milimetrový přízemní pas do vápna, kde se míč dostal až na zadní tyč k Váňovi, který už měl jednoduchý úkol – 2:3. O minutu později si však vzali hosté dvougólový náskok zpět. Ve 39. minutě tedy Rolný vybojoval míč u levé postranní čáry a namířil si to do vápna, kde levačkou našel na zadní tyči Simichanidise a ten už si věděl rady – 2:4.

Druhá půle přinesla branky tři

Druhá půle byla opět velice atraktivní. A gólové hody tak mohli pokračovat. V 70. minutě poslal do vápna Dvořák centr, který odvrátil jeden z obránců jen k Češkovi, který zpoza vápna zamířil k bližší levé tyči a na jeho přízemní ránu byl Šráček krátký – 2:5. V 77. minutě poslal opět z pravé strany míč do vápna Dvořák. Na hranici penalty si míč zpracoval střídající Ondra a pravačkou zamířil do pravé části brány – 2:6. Poslední slovo však měli domácí. V 88. minutě podnikli rychlý protiútok do otevřené obrany Bystrý s Váňou. Bystrý nejprve vyslal Váňu jeden na jednoho. Váňa před velkým vápnem míč vrátil Bystrému a ten míč poslal s klidem do prázdné brány – 3:6.

 

Čeladná tak podruhé v řadě prohrála. Břidličná si po remíze z minulého kola opět připsala tři body.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Šráček [-] - J. Kocián [-] , R. Šima [-] (28. M. Šimák [-] ) , M. Valigůra [-] - M. Dušík [-] (85. J. Kahánek [-] ) , P. Honěk [-] , T. Ivánek [-] , F. Adamčík [-] (56. M. Mlčoch [-] ) , O. Chýlek [-] , M. Váňa [-] - R. Bystrý [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , V. Berger [-] (75. M. Daříček [-] ) , M. Čanecký [-] - P. Simichanidis [-] (63. L. Klement [-] ) , M. Cudrák [-] (75. D. Hoffmann [-] ) , O. Ficek [-] , L. Češek [-] , A. Rolný [-] (63. L. Dvořák [-] ) - A. Helebrand [-] , T. Adamovský [-] (72. A. Ondra [-] )

Hráči zápasu: A. Rolný , M. Cudrák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SVOBODA Marian - SZWED Marek, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: remíza