2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk byl v Mochtíně úspěšnější na pokutové kopy


Branky


0

Až pokutové kopy rozhodly zápas mezi domácím Mochtínem a hosty z Nepomuku. Na pokutové kopy se zadařilo více hostujícímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk šel v první půli do deseti

Mochtín vstoupil do zápasu na domácí půdě poměrně aktivně, během několika minut měl dvě gólové šance, které ale nevyužil. Skóre otevřel v pětadvacáté minutě hostující Tomáš Voráček, ale o minutu později srovnal skóre na 1:1 mochtínský Jiří Dolejš. Ve čtyřicáté minutě viděl nepomucký Marek Baran červenou kartu a musel předčasně opustit hrací plochu, Nepomuk tak zakončoval vyrovnanou první půli s vidinou početní převahy domácího celku.

Dohrávalo se deset na deset

Ve druhé půli nejprve navýšil vedení Nepomuk, který vytvářel tlak a dostával se do šancí i o deseti hráčích, když se k zakončení dostal v šestapadesáté minutě Tomáš Voráček. Domácí vytvářeli tlak, ale k zakončení se nedostávali. Až v osmdesáté čtvrté minutě se k zakončení dostal Zbyněk Toman a srovnal stav skóre na 2:2. Tentýž hráč viděl o čtyři minuty později červenou kartu za druhé napomenutí během utkání a dohrávalo se deset na deset.

Na pokutové kopy byl úspěšnější Nepomuk

Neboť standardní hrací doba přinesla nerozhodný výsledek 2:2, došlo na penaltový rozstřel. Ten skončil 5:6 a jako úspěšnější v něm se ukázal hostující Nepomuk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Vstoupili jsme do utkání tak, že během pěti minut jsme měli dvě gólové šance, které jsme nedali. Soupeř pak šel do vedení, my asi za minutu srovnali na 1:1, pak byl asi pět minut před koncem vyloučený hostující hráč, který dostal rovnou červenou. Ve druhém poločase jsme vytvářeli sice takový optický tlak, ale všechno to bylo tak po šestnáctku, nedávali jsme góly. Soupeř strašně kopů trefil, do šibenice trefil pěknou střelu, my potom srovnávali na 2:2 a těsně před koncem došlo k vyloučení našeho hráče po druhé žluté kartě… Bylo to na vítězství, ale nedávali jsme opět góly, což je naše klasika. Máme takové šance, které by dal každý, ale my to prostě nedáme."

FK Nepomuk
Josef Viktora: "Hráli jsme šedesát minut o deseti kvůli takové zbytečné červené kartě, ale i o deseti jsme z této situace, která vznikla, vytěžili maximum. Byli jsme lepší i o deseti, ale jsme rádi za ty dva body."



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - J. Cihlář [-] , J. Žiak [-] , T. Dolejš [-] , P. Švátora [-] (63. Z. Plánička [-] ) - Z. Toman [-] , P. Šveňha [-] (85. P. Zahálka [-] ) , Z. Smolík [-] , T. Babka [-] - J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Ticháček [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] , R. Rous [-] (81. P. Kalabza [-] ) , T. Voráček [-] , J. Vosyka [-]

ŽK: 49. P. Švátora , 54. Z. Toman , 73. J. Čeleda - 49. J. Kozák , 54. M. Baran . ČK: 88. Z. Toman - 40. M. Baran .
Hráči zápasu: T. Voráček .
Místo: Mochtín. Počet diváků: 110. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - KÖNIG Michal, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.