P. Ďurica 2.
F. Buryan 83. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek doma udolal Bystřici


Branky


2. P. Ďurica , 83. F. Buryan (vl.)
0

Ve čtvrtém kole hostil Fulnek celek z Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnek vstřelil branku hned v úvodu

Sobotní odpoledne nám nabídlo střetnutí mezi Fulnekem a Bystřicí. Již ve 2. minutě prostrčil Jakub Černín míč na Ďuricu, který si míč nachystal na střelu a dvaceti metrů ji poslal k pravé tyči, kde se Galusik marně natahoval – 1:0. V 9. minutě se po centru z levé strany dostal ve vápně ke střele z voleje Maléř, ale bránu přestřelil. V 16. minutě si naskočil na hlavičku Liberda, avšak jeho pokus k pravé tyči si Charvát pohlídal. Ve 34. minutě to z dálky zkusil Špitalík a jeho zakroucená střela bohužel skončila jen na boční síti. Ve 36. minutě z rohu vápna vystřelil na bližší tyč Rybařík a Galusik měl co dělat, aby míč vyrazil na roh. Po něm se dostal k míči Stratil, ale svou střelou z hranice vápna branku přestřelil. V 45. minutě dokázali hosté protlačit míč po přímém kopu do branky, ale jen s pomocí faulu a gól tak nebyl uznán.

Vlastní branka sedm minut před koncem rozhodla

V 52. minutě nacentroval z pravé strany Marosz do vápna na Liberdu, který zkusil zakončení nůžkami, ale jeden z obránců mu střelu srazil na roh. V 62. minutě se dostal ve vápně k míči Liberda, avšak jeho střelu na přední tyč schoval v rukavicích Charvát. V 68. minutě dostal Ďurica míč do branky, ale kvůli ofsajdovému postavení branka nebyla uznána. V 71. minutě zakončil technickou střelou na zadní tyč Liberda, ale ta neměla razanci a Charvát si pro ni došel. V 83. minutě střílel Jakub Černín na zadní tyč, ale nastřelil Buryana, který míč poslal smolně do protipohybu Galusika – 2:0. V 86. minutě to zkusil z dálky Badura a pořádně vyprášil rukavice Charvátovi. V 90. minutě vystřelil z pětadvaceti metrů Kantor, opět ale jen doprostřed brány.

 

Fulnek si tak připsal třetí výhru v řadě. Bystřice po dvou výhrách opět okusili hořkou příchuť porážky.



Sestavy


Fotbal Fulnek
D. Charvát [-] - J. Špitalík [-] , L. Večeřa [-] , L. Černín [-] , P. Zagol [-] (46. M. Kovář [-] ) - J. Černín [-] , L. Stratil [-] , D. Rybařík [-] (87. R. Durec [-] ) , M. Zagol [-] - P. Ďurica [-] (77. J. Šesták [-] ) , L. Maléř [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] , T. Kisza [-] (84. M. Martinčík [-] ) , M. Foniok [-] , J. Rusz [-] (24. D. Marosz [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-] , A. Liberda [-]

ŽK: 20. L. Maléř , 44. P. Ďurica , 63. J. Černín , 77. L. Stratil - 20. J. Rusz , 27. D. Kantor , 55. M. Foniok , 68. R. Badura .
Hráči zápasu: D. Charvát , J. Černín .
Počet diváků: 297. Rozhodčí: ČUBA Daniel - VRANAY Vojtěch, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.