Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald vykradl Hlubinu


Branky


0

Ve čtvrtém kole hostila Hlubina celek z Petřvaldu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejvíce šancí nabídla první půlhodina

Sobotní odpoledne nám nabídlo střetnutí mezi Hlubinou a Petřvaldem. V 6. minutě se prodral ke střele Krčmařík, ale jeho střelu na zadní tyč dokázal skvělým zákrokem vyrazit na roh Kozelský. V 11. minutě si zpracoval míč ve vápně po autovém vhazování Jiří Huvar, odpoutal se od obránce a nacentroval na malé vápno, kde si na něj naskočil Palatický a tvrdou hlavičkou překonal Noska – 0:1. Ve 24. minutě si navedl míč na střelu Jiří Huvar a jeho ztečovaná rána prosvištěla těsně nad břevnem. Oba týmy si vytvořily i další šance. Nejnebezpečnější byly ty po rohových kopech, ale brankou neskončily. Několik pokusů přišlo i ze střední vzdálenosti, bohužel většina z nich skončila nad oběma svatyněmi.

Hosté přidali dvě branky

V 54. minutě si navedl míč až do vápna Jiří Huvar, ale jeho pokus na zadní tyč byl ztečován na roh. V 61. minutě si naskočil na centr z rohu Hýl a hlavou prodloužil míč na Štverku, který také hlavou nekompromisně rozvlnil síť za zády Noska – 0:2. V 75. minutě podnikli hosté rychlý protiútok po rohovém kopu soupeře. Na jeho konci poslal merunu pod sebe Ciesarík na volného Palatického, který střelou k levé tyči navýšil vedení – 0:3. V 90. minutě nedokázali hosté ani v souboji pěti na jednoho vstřelit branku.

 

Hlubina si doma připsala druhou prohru v řadě. Petřvald si zase připsal první plný počet z venkovního hřiště.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Hanauer [-] (46. O. Klíma [-] ) , V. Ulman [-] (55. M. Drastich [-] ) , J. Krčmařík [-] , J. Tomek [-] , J. Dziža [-] , M. Petrík [-] , M. Švábík [-] (65. M. Tóth [-] ) , M. Sasko [-] , J. Vančo [-] , J. Frébort [-]

FK Petřvald na Moravě
L. Kozelský [-] - R. Huvar [-] , M. Rulíšek [-] (75. J. Macíček [-] ) , T. Fendrich [-] (60. L. Uhlíř [-] ) , M. Hýl [-] , E. Talián [-] , D. Augustýnek [-] , J. Huvar [-] , M. Palatický [-] , J. Ciesarík [-] , D. Štverka [-] (82. D. Novák [-] )

ŽK: 74. M. Sasko - 90. D. Augustýnek .
Hráči zápasu: L. Kozelský , M. Palatický .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - TAKÁČ Tibor, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.