Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 16:30

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně nadělily Hlubině čtyřku


Branky


15

Ve vloženém 15. kole hostily Dolní Datyně celek z Hlubiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Středeční odpoledne nám nabídlo souboj Dolními Datyněmi a Hlubinou. Domácí do tohoto zápasu šli jako jasní outsideři. Za pět odehraných zápasů nezískali ani bod a skóre 4:20 hovoří za vše. Hlubině se navíc venku daří, oba venkovní zápasy vyhrála. Tudíž favorit byl více než jasný. Přesto se událo to, co asi nikdo nečekal. V 10. minutě se ujali vedení domácí. Hommes ztratil míč na polovině hřiště, když mu jej vypíchl Cenek. Balón se dostal ke Gregerovi, jenž ho poslal doleva na Poláška, který pravou nohou obstřelil Otoupalíka a s přispěním tyče skóroval – 1:0. Hosté byli více na míči, ale žádnou vyloženou příležitost nedokázali dotáhnout do zdárného konce.

Dolní Datyně vstřelily další tři branky

V druhé půli opět Dolní Datyně bránila a spoléhala na rychlé kontry. Hlubina se snažila přehrát obranu soupeře, ale vůbec se jí to nedařilo. Dvakrát dokonce zakončovala na malém vápně. V 70. minutě navíc skórovali opět domácí. Na polovině hřiště obdržel míč Kodenko a vyslal do úniku Gistingera, který obstřelil vyběhnuvšího Otoupalíka – 2:0. V 80. minutě dlouhý výkop Klimszy zpracoval Kanovský a poté vyslal doleva Gistingera, který odcentroval do vápna na Marka, který ve skluzu uklidil míč do branky – 3:0. Poté přišla závěrečná rána domácích do řad hostí. Po faulu před vápnem zahrával standardku Kodenko. Jeho střelu ztečovala zeď přímo doběhu Gistingerovi, který skluzem před gólmanem zahrál míč a poslal jej za jeho záda – 4:0.

 

Dolní Datyně se postaraly o překvapení kola a získaly první body. Hlubina doslova vybouchla.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
M. Klimsza [-] - T. Kodenko [-] , J. Kanovský [-] , D. Polášek [-] (50. J. Marek [-] ) , J. Cenek [-] , T. Kaduch [-] (72. A. Kučera [-] ) , K. Rozsíval [-] , A. Wojnarovský [-] , J. Greger [-] , R. Pištěk [-] (42. P. Cirkl [-] ) , T. Gistinger [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] , M. Tóth [-] (20. J. Frébort [-] ) , J. Tomek [-] , J. Dziža [-] , O. Klíma [-] , M. Švábík [-] (62. M. Petrík [-] ) , M. Sasko [-] (57. J. Schmutz [-] ) , J. Hommes [-] (67. P. Karel [-] ) , F. Gaži [-] , J. Krčmařík [-] (87. M. Drastich [-] )

ŽK: 40. J. Greger , 48. T. Kodenko , 65. A. Wojnarovský - 30. J. Frébort , 86. J. Schmutz .
Hráči zápasu: T. Gistinger .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SLANÝ Jan - KRET Martin, PRIESOL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Josef Klement
Tip experta: výhra hostů

"Hlubina přijede vyloupit Dolní Datyně."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů