2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2020 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek vydoloval tři body na Čeladnou až v nastavení


Branky


15

Ve vloženém 15. kole hostil Fulnek celek z Čeladné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladná se ujala vedení

Středeční odpoledne nám nabídlo souboj mezi Fulnekem a Čeladnou. Domácím nevyšel vstup do sezóny, kdy po prvních dvou zápasech měli na kontě jen bod. V minulém kole získali první tři body za vítězství nad Českým Těšínem. Čeladná je na tom bídně. Nula bodů a skóre 2:11 je zlé, tudíž favoritem byl jednoznačně Fulnek. Od první minuty to také domácí potvrzovali. Byli více na míči a dostávali se do dobrých šancí. Hosté ale také nehráli zle, a nakonec se právě oni dočkali vedoucí branky. Ve 39. minutě předvedl minelu brankář Rozsypal, když měl jednoduchou pozici na rozehrávku, kdy si míč potáhl až za velké vápno, ale rozehrávka se mu vůbec nepovedla. Na půlce si jej zpracoval hrudí Bystrý a levačkou z velké dálky poslal míč do odkryté brány – 0:1. Navíc se při snaze zabránit gólu Rozsypal zranil a musel střídat.

V závěru se domácím podařilo utkání otočit

Druhá půle už jasně patřila domácímu celku. Ten vyvíjel na Čeladnou čím dál tím větší tlak a takřka zavřel hosty na jejich půlce. A domácí se zaslouženého vyrovnání dočkali. V 80. minutě přišel centr z pravé strany na úroveň penalty, kde si míč prvním dotykem Kovář zpracoval a druhým jej poslal nechytatelně k levé tyči – 1:1. Tlak domácích neupadal a v samém závěru se Fulneku podařilo i vyrovnat. V 91. minutě prodloužil nákop z vlastní půlky na hranici velkého vápna Šesták ideálně doběhu Maléřovi, který zaběhl za obranu a procedil míč přes vyběhnuvšího Židlíka – 2:1.

 

Fulnek si tak doma připsal první výhru. Čeladná i napočtvrté poražena.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] (42. D. Charvát [-] ) - J. Špitalík [-] , L. Večeřa [-] (64. M. Kovář [-] ) , L. Černín [-] , P. Zagol [-] - L. Stratil [-] (87. V. Juřík [-] ) , J. Černín [-] , M. Zagol [-] , D. Rybařík [-] - P. Ďurica [-] (73. J. Šesták [-] ) , L. Maléř [-] (90. R. Durec [-] )

SK Beskyd Čeladná
O. Židlík [-] - J. Kocián [-] , M. Valigůra [-] , R. Šima [-] (87. J. Kahánek [-] ) , M. Dušík [-] - P. Honěk [-] , R. Bystrý [-] (84. J. Šráček [-] ) , O. Chýlek [-] , M. Váňa [-] , F. Pagáčik [-] (71. F. Adamčík [-] ) - M. Mlčoch [-] -

ŽK: 90. L. Maléř , 90. D. Rybařík - 17. J. Kocián , 64. M. Valigůra , 90. J. Šráček .
Hráči zápasu: L. Maléř .
Počet diváků: 321. Rozhodčí: KIELAR Jakub - LEVINGER Milan, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Josef Klement
Tip experta: výhra domácích

"Čeladné to moc nejde. Fulnek musí odčinit zbytečné ztráty s předchozích kol."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích