5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk nadělil Bystřici bůra


Branky


13. D. Krejčok , 20. M. Váňa , 22. M. Váňa , 29. E. Nitka , 58. E. Nitka
13

V druhém kole hostil Brušperk celek z Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky během první půlhodiny

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Brušperkem a Bystřicí. Úvodní minuty nám nabídly několik pokusů Bystřice, ale téměř většina střel byla zblokována. Na druhé straně se domáhali domácí dvakrát po penaltě, ale píšťalka sudího zůstala němá. Ve 13. minutě prodloužil nákop Pacanovského na půli Váňa směrem k vápnu soupeře. Po odrazu míče od země zahrál pod tlakem Krezelok špatnou malou domů a dotírající Krejčok napálil míč z hranice vápna do pravého víka – 1:0. Ve 14. minutě se na druhé straně pokusil o vyrovnání Králíček, ale jeho střelu na přední tyč si Pacanovský pohlídal. V 19. minutě vypálil z dálky Kantor, ale pouze doprostřed brány.  Ve 20. minutě dlouhý nákop Pacanovského odvrátil hlavou Krezelok jen k Váňovi, který si míč přichystal na střelu a z pětadvaceti metrů napálil míč k pravé tyči mimo dosah Palečka – 2:0. O minutu později mohli hosté snížit. Buryan vyslal nádherným pasem do vápna Králíčka, který pod tlakem nastřelil míč pouze doprostřed, kde stál Pacanovský, který ještě míč vyrazil a následná dorážka hlavou pro něj neznamenala nebezpečí. Ve 22. minutě opět nakopl Pacanovský míč směrem k bráně soupeře. Tam si ho na šestnáctce zpracoval Krejčok, obtočil se kolem obránce a poslal jej na šestnáctku k Bogdanovi, který krásným pasem doleva na roh malého vápna našel Váňu, jenž placírkou na zadní tyč navýšil vedení – 3:0. O minutu později se opět osmělili hosté, ale jak už bylo v tomto zápase pro Bystřici tradicí, brankou to neskončilo. Buryan vyslal dlouhý míč do levého křídla na Pilcha, který si zatáhl míč po lajně a následně ho poslal pod sebe na volného Barona, který střelou z první k levé tyči protáhl Pacanovského, jenž vytasil dobrý zákrok. Odražený míč se dostal ještě k Badurovi, kterému však střelu včasným skluzem zblokoval Kublák. O pár okamžiků později putoval míč po trase Kantor-Buryan-Baron a posledně jmenovaný vystřelil z dvaceti metrů nádherně míč směrem na víko, kde však předvedl Pacanovský akrobatický zákrok a míč vyrazil na roh. Ve 25.minutě střela Krejčoka zamířila mimo tři tyče. Ve 29. minutě Váňa našel nádherným prudkým pasem z levé strany skrz celé malé vápno na zadní tyči Nitku, který míč jen doklepl do sítě – 4:0. V dalších minutách přišlo několik dlouhých nákopů, dokonce i pár zblokovaných střel na obou stranách. Ve 43. minutě se k přímému kopu zpoza vápna postavil Nitka, ale míč zakroutil mimo.

Brušperk přidal jednu branku, Pilch viděl červenou

První velká šance se odehrála v 50. minutě. Vysoký míč sklepl Badura ve vápně hlavou ke Kantorovi, který z voleje mířil pod břevno, kde však opět Brušperk podržel dobrým zákrokem Pacanovský. V 58. minutě uskočil míč Martinčíkovi, jemuž ho vypíchl Nitka. Míč se odrazil k Malúšovi, ten vyslal obloučkem Nitku, který si míč zatáhl až do vápna, kde ho poslal mezi nohy Palečkovi – 5:0. V 62. minutě zatlačila Bystřice domácí na jejich polovině, ale nic z toho nebylo. Navíc se domácí zmocnili míče a šli do rychlého protiútoku. Na jeho konci se dostal ke střele ve vápně Krejčok, ale tentokráte si už Paleček dal pozor a střelu mezi nohy dokázal zlikvidovat. Dlouho to byl fotbal nahoru dolů, bohužel však bez vyložených šancích na obou stranách. V 81. minutě si hosté zahrávali před vlastní brankou s ohněm, nakonec míč v malém vápně domácí ukořistili, Bogdan sklepl míč pod sebe na šestnáctku Poláškovi, který míč napálil jen Palečkovi do rukavic. V 82. minutě neudržel Pilch nervy a v souboji se Sýkorou se po vzájemném držení ohnal loktem a obdržel od sudího červenou kartu. V 84. minutě se k přímému kopu kousek za šestnáctkou postavil Baron. Míč zakroutil na stranu brankáře, kterému pomohla až tyč. V 86. minutě se po chybě a centru z levé strany dostal ve vápně ke střele Polášek, ale mířil nad břevno. V závěru se již nic nestalo.

Brušperk si připsal další tři body a vzadu další nulu. Bystřice po skvělém prvním kole, kdy nadělila svému soupeři bůra, tentokrát bůra obdržela.



Sestavy


SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - P. Zajac [-] , R. Kublák [-] (72. V. Sýkora [-] ) , E. Nitka [-] , R. Polášek [-] (87. S. Fiala [-] ) , J. Bogdan [-] , D. Krejčok [-] (78. D. Cigánek [-] ) , J. Blahut [-] , M. Aniol [-] , M. Váňa [-] (66. I. Preči [-] ) , J. Malúš [-] (65. D. Vrána [-] )

TJ Bystřice
L. Paleček [-] - F. Buryan [-] , R. Badura [-] (68. M. Foniok [-] ) , A. Liberda [-] (33. T. Kisza [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] (79. D. Marosz [-] ) , D. Králíček [-] , B. Krezelok [-] , I. Martinčík [-] (79. J. Staniek [-] ) , J. Pilch [-]

ŽK: 82. V. Sýkora , 89. S. Fiala - 52. D. Králíček . ČK: 82. J. Pilch .
Hráči zápasu: O. Pacanovský , M. Váňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČUBA Daniel - ŠIŠTÍK Petr, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

“Minulou sezónu se Bystřici vůbec nedařilo. Sice jim minulé utkání vyšlo skoro vše, na co šáhli, ale věřím, že všechny body zůstanou v Brušperku.”

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hřiště je výhoda a Brušperk toho využije.

Tip: výhra domácích