Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom udolala Petrovice


Branky


11

V prvním kole hostila Pustá Polom celek z Petrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky vstřelily dvě branky

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Pustou Polomí a Petrovicemi. V úvodu byla přihrávka ve vápně domácím dvakrát zblokována a z následného rohu vetší šance nevznikla. Ve 4. minutě se dostal po pravé straně hřiště až k velkému vápnu Urban, který poslal míč po zemi vedle levé tyče. V 7. minutě domácí podnikli dobrý útok z pravé strany, kdy si na centr naskočil Potůček, ale bránu netrefil. V 9. minutě dostal nádherný míč za obranu Mrázek a následně ve vápně ještě našel v lepší pozici postaveného Kludku, který již jen míč doklepl do prázdné brány – 1:0. V 15. minutě musel Svatoš vyrážet střelu Potůčka z přímého kopu na roh. Několik dalších šancí postrádalo kvalitnější zakončení. Ve 20. minutě hosté po vhazování vyšachovali obranu a následně přišel z levé strany centr do vápna, kde si na něj naskočil Urban a koníkem jej poslal za záda Václava Minaříka – 1:1. Ve 28. minutě domácí obrana zaspala a dlouhý nákop za obranu od Ruisla zužitkoval Vlachovič, který lobem z dvaceti metrů překonal domácího gólmana – 1:2. Ve 34. minutě poslal míč na zadní tyč Rodek, kde se nacházel osamocený Potůček, který levou nohou poslal míč do boční sítě. Ve 38. minutě zkusil štěstí z dálky Rodek, ale jeho rána proletěla vedle levé tyče. Ve 45. minutě sklepl Kludka míč před šestnáctkou na Mrázka, který na nic nečekal a zpoza vápna vystřelil nechytatelně k levé tyči – 2:2.

Pustá Polom urvala tři body na svou stranu

Z kraje druhé půle se hrálo nejvíce o střed hřiště. Oba týmy držely míč na svých kopačkách zhruba stejnou dobou. Většina akcí vznikala nákopy za obranu, které však dokázali oba brankáři vždy vystihnout. V 52. minutě jen těsně před Pompem odvrátili hosté míč skluzem na roh. Z dalších dvou rohů nic nebylo. V 56. minutě odvrátil míč skluzem Marek Minařík před dotírajícím Vlachovičem. Po rohu se po několika odrazech dostal míč na Vlachoviče, a ten se nůžkami pokusil ohrozit branku domácích, ale Václav Minařík stál tam, kde měl a jeho pokus vyrazil na další roh. V 57. minutě zahrával míč z rohového kopu Hoffmann a na malém vápně našel Ruisla, který hlavou vymetl pravou šibenici – 2:3. V 64. minutě si navedl míč za šestnáctkou Hoffmann a levou nohou zamířil jen těsně vedle levé tyče. V 69. minutě si nedomluvil brankář Svatoš s obráncem a oba šli do centru. Míč Svatošovi vypadl a odrazil se k volnému Kudělovi, který z dobré pozice přestřelil prázdnou bránu. O minutu později si krásně domácí vykombinovali protihráče několika přihrávkami, kdy na konci akce sklepl na šestnácte Plhák míč Frankovi, který z první zamířil vedle pravé tyče. V 73. minutě se Mrázek po přihrávce od Blokšy dokázal odpoutat od Hoffmana a vystřelil na zadní tyč. Svatoš dělal co mohl, ale na míč už nedosáhl – 3:3. V 78. minutě se po závaru před šestnáctkou hostů dostal k odraženému míči Rodek a placírkou ho umístil k pravé tyči – 4:3. V 80. minutě mířila střela Galuse zpoza vápna jen do rukavic Svatoše. V 83. minutě si na centr Galuse z levé strany naskočil ve vápně Frank, ale nesešteloval mířidla a míč mířil vedle brány. V 87. minutě byli hosté blízko vyrovnání. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Urban a míč již mířil do brány, kde však za brankáře zaskočil a vykopl míč z čáry. V 89. minutě Pomp neodkopl míč a jeho zaváhání využil Hoffmann, který si míč zatáhl po lajně a nacentroval do vápna na hlavu Adámka, který míč sklepl na Makulu, jenž si ho jedním dotekem nachystal na střelu a z druhého z voleje pořádně protáhl Václava Minaříka, který předvedl skvělý zákrok. V závěru po rohovém kopu hostí a odkopnutém míči udržel Mrázek na zádech protihráče, následně vyslal do lajny Rodka, který následně vybídl Franka. Ten na nic nečekal a uvnitř vápna prostřelil Svatoše – 5:3. Ještě před závěrečným hvizdem sudího vyslal Pomp Rodka, který se pokoušel z úhlu nachytat Svatoše.

 

Po velice pohledném utkání nakonec vydřela Pustá Polom nad Petrovicemi tři body.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - Š. Plhák [-] , A. Hubeňák [-] , P. Pomp [-] , T. Mrázek [-] , M. Rodek [-] , M. Minařík [-] , T. Kludka [-] (46. J. Frank [-] ) , P. Potůček [-] (61. M. Galus [-] ) , R. Kuděla [-] , M. Blokša [-] (73. R. Vítek [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - M. Vlachovič [-] (85. M. Sikora [-] ) , M. Šiška [-] , J. Gatnar [-] , D. Gill [-] , J. Paduch [-] (62. J. Adámek [-] ) , M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , D. Makula [-] , J. Urban [-] , A. Ostáš [-]

ŽK: 28. Š. Plhák , 55. R. Kuděla - 13. M. Ruisl , 84. J. Adámek , 88. J. Urban .
Hráči zápasu: T. Mrázek , M. Rodek - M. Ruisl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - ŠVEC Marek, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra hostů

"Pokud bude domácím chybět duo Mrázek - Mikula, což je velice pravděpodobné, více bych věřil ve vítězství hostujících Petrovic."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích