0:1
(0:1)
31. J. Bogdan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyostřený zápas mezi Českým Těšínem a Brušperkem rozhodla penalta


Branky


31. J. Bogdan (p.)
11

V prvním kole hostil Český Těšín celek z Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brušperk rozhodl proměněnou penaltou

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Českým Těšínem a Brušperkem. Již od úvodní hvizdu se hrálo o každý metr na hřišti a fotbal to byl více než bojovný. Především se hrálo o střed hřiště, oba celky držely míč poměrně stejnou dobu. Poté začali více vynikat ve hře s míče hráči z Českého Těšína a minimálně první polovinu první půle byli lepším celkem. Svého soupeře zatlačili na jeho polovině, ale branka ne a ne padnout. Důmyslná obrana Brušperku nedovolila takřka nic. Až na jednu situaci, kdy se domácí dostali do šestnáctky a nešetrný zákrok jednoho z bránících hráčů nakonec skončil penaltou. Nabídnutou šancí ale domácí pohrdli a jen zpečetili marnost v koncovce. Od té chvíle převzali do konce půle otěže zápasu hosté. A také se dočkali pokutového kopu. K jeho rozehrávce se postavil Bogdan a oproti svému protihráči touto šancí nepohrdl a dostal hosty do vedení – 0:1. Do konce první části utkání se již nic světoborného neodehrálo.

V samotném závěru obdržel Pecha červenou kartu

Do druhé půle museli domácí stáhnout jednobrankové manko, a tudíž začít ještě více útočit. Hosté však svým týmovým duchem a soustředěností v obranné činnosti vytáčeli domácí do ruda. Bojovný zápas se s postupem času více a více přiostřoval. Svědčí o tom i počet žlutých karet, zejména na straně domácího týmu. V závěrečné patnáctiminutovce obdrželi domácí čtyři žluté karty, zatímco domácí obdrželi jen jednu. Vše vyeskalovalo v samotném závěru, kdy brankář domácích Pecha neudržel nervy na uzdě a v přerušené hře před pokutovým územím vrazil do hrudi protihráči nepřiměřenou silou a rozhodčí vytasil kartu červené barvy.

Český Těšín tak doma padl s Brušperkem, který si odvezl všechny tři body.



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - O. Byrtus [-] , D. Bičaník [-] (88. J. Zogata [-] ) , P. Joukl [-] , P. Šiška [-] (72. T. Guznar [-] ) , M. Folwarczny [-] , M. Krucina [-] , D. Siekiera [-] , D. Michalisko [-] , D. Bolek [-] , K. Slowiaczek [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - J. Malúš [-] (72. I. Preči [-] ) , P. Zajac [-] , R. Kublák [-] , M. Aniol [-] , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] , D. Krejčok [-] , J. Blahut [-] , D. Klimša [-] (69. D. Vrána [-] ) , E. Nitka [-] (79. V. Sýkora [-] )

ŽK: 21. P. Šiška , 75. T. Guznar , 77. D. Bolek , 81. P. Joukl , 89. M. Krucina , 90. D. Michalisko - 11. D. Krejčok , 41. P. Zajac , 86. I. Preči . ČK: 90. V. Pecha .
Hráči zápasu: J. Bogdan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SZWED Marek - SVOBODA Marian, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: remíza

"Těžký zápas na rozhodování. Minulý rok sice vyhráli domácí nad svým soupeřem o tři branky, tentokrát ale může být vše jinak. Zkusil bych remízu."

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza